FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 0-1

Conceicao a uitat de demitere și face planuri pentru un nou titlu: "Doar așa putem câștiga campionatul" » Ce spune de absența lui Julio Baptista

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 17:18

Toni Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre victoria campioanei României pe terenul lui Hermannstadt, 1-0.

"Asta e viața de antrenor, în România se vorbește prea mult. Am jucat slab în prima repriză, dar ne-am revenit în a doua repriză și am jucat mai bine. Trebuie să schimbăm comportamentul și atitudinea echipei, doar așa putem câștiga campionatul.

Niciodată nu mi-a trecut prin cap să plec. A fost o perioadă aglomerată, nu am avut timp să pregătesc echipa așa cum mi-aș fi dorit. Am pierdut și câțiva jucători, care sunt accidentați, precum Culio, Deac sau Djokovic, dar ei vor reveni în scurt timp. Trebuie să avem atitudine și dorință să câștigăm fiecare meci", a spus Conceicao.

Julio Baptista, jucătorul-vedetă adus de CFR în această vară, nu a fost nici azi în lot, iar Conceicao a lămurit situația acestuia. 

"Toată lumea știe că Julio Baptista a avut o carieră incredibilă, dar nu e ușor pentru el să joace după perioada de indisponibilitate pe care a avut-o. E un mare profesionist, se antrenează excelent. Trebuie să înțeleagă că va juca la CFR Cluj", a spus Toni Conceicao, la TV Telekom Sport.

Vezi și: Un șut, un gol, locul 1! Campioana României duce pragmatismul la un alt nivel + Clasamentul actualizat în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ciollo
ciollo  •  28 Septembrie 2018, 16:36
Postat de brancusi pe 22 Septembrie 2018, 18:00

Corect,după Real Baptista trebuie sa înțeleagă ca a venit la marele Cfr!

Ai dreptate cu "marele CFR'. E foarte bine ca nu vorbim despre *** din oltenia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  24 Septembrie 2018, 09:45

CFR cu acest antrenor nu va castiga nimic !!!!!!!!!!!!!!!!

brancusi
brancusi  •  22 Septembrie 2018, 18:00

Corect,după Real Baptista trebuie sa înțeleagă ca a venit la marele Cfr!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează