FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-0

Conceicao, ca Dan Petrescu: ”Nu mi-a plăcut că ne-am mulțumit cu 1-0”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 23:00

Antonio Conceicao, antrenorul celor de la CFR Cluj, recunoaște că echipa sa n-a făcut o repriză secundă prea bună în meciul câștigat cu Poli Iași, scor 1-0.

”Obiectivul nostru din această seară a fost îndeplinit, dar în a doua parte a jocului n-am mai jucat atât de bine. În prima parte am făcut un joc bun, acum ne continuăm drumul. Puteam marca și golul doi în prima repriză. Nu mi-a plăcut că ne-am mulțumit cu 1-0.

Trebuie să câștigăm cât mai mult puncte. Azi n-am făcut un joc bun în repriza secundă, dar ăsta-i fotbalul. Uneori joci bine și pierzi, iar alteori joci prost și câștigi. Să ținem cont că am întâlnit un adversar bun azi”, a declarat Conceicao la Look Sport.

Camora a vorbit și el despre jocul cu Poli Iași: ”A fost un meci greu. Prima repriză a fost bună, în partea a doua n-am existat deloc, am pierdut mingi ușor. Cu Cristea sau fără el, Iașiul e o echipă agresivă, cu calitate. N-a fost o surpriză acest meci. Ne-a fost greu să revenim după pauză. Cred că am fost obosiți, nu știu ce să zic de repriza a doua. Trebuie să fim concentrați 90 de minute dacă vrem să fim campioni”.

”Mai am contract până la finalul sezonului și-mi voi da viața până-n ultima zi de contract. Până acum nu mi s-a făcut nicio ofertă concretă” Camora

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  22 Octombrie 2018, 12:28

Conceicao este antrenor modest. La ce lot avem trebuie sa defilam.Daca vrem performanta trebuie adus in iarna unul cu demnitate, care sa tina vestiarul CFR-lui la punct, sa se impuna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează