FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA, LUNI, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Conceicao, ironic la conferința de presă: "Gata, despre asta nu mă mai întrebați?" + Jucătorul care va reveni pe teren

Articol de - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 11:06

După succesul din Cupă împotriva Chindiei, 1-0, care i-a adus calificarea în "optimi", unde va evolua cu Gaz Metan, campioana României este optimistă înaintea derby-ului cu trupa lui Mangia în epilogul etapei cu numărul 10 din Liga 1.

Mai puțin spectacol, mai multe puncte! Cu doar 4 goluri marcate în ultime patru jocuri, CFR Cluj a revenit temporar la stilul pragmatic impus în sezonul trecut de Dan Petrescu, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Remiza cu FCSB, 1-1, și victoriile la limită, 1-0, cu Hermannstadt și Chindia Târgoviște confirmă faptul că Antonio Conceicao a sacrificat apetitul ofensiv în favoarea victoriilor.

"Ne antrenăm bine. Avem câțiva jucători care sunt la finalul perioadei de recuperare, sperăm că vom putea conta pe ei cel puțin în repriza secundă în meciul de luni. Craiova este echipa cu cea mai bună consistență, cu jucători excelenți din punct de vedere individual.

Mitriță este fotbalist de echipă națională, un jucător bun, dar nu vreau să discut despre jucătorii altor echipe. Ceea ce îmi dă însă liniște este faptul că meciurile noastre foarte bune au fost jucate împotriva echipelor puternice. Avem respect pentru acest joc, consider că atitudinea noastră va putea decide această partidă", a precizat Conceicao în această dimineață.

Ironii după speculațiile din ultimele săptămâni

La plecarea din sala de conferințe, portughezul Conceicao, sigur pe sine, le-a zâmbit ziariștilor, întrebându-i ironic: "Despre demitere, plecare nu mă mai întrebați?"

Reacția lui Conceicao vine ca urmare a zvonurilor despre posibila înlăturarea de la cârma "feroviarilor", mișcare oprită din câte se pare de stipulațiile "beton" din contractul acestuia cu formația din Gruia.

De altfel, acesta a refuzat să comenteze zvonul conform căruia jucătorii campioanei nu și-ar fi primit salariile așteptate miercuri, în ziua meciului de Cupă cu Chindia Târgoviște: "Salariile nu sunt o discuție despre fotbal. Dacă este să vorbim despre salarii, vom vorbi doar în interiorul clubului", a precizat enigmatic portughezul.

"Tata a fost fericit"

Bifând debutul în tricoul echipei mari a clujenilor în confruntarea cu Chindia, George Ganea, 19 ani, fiul lui Ionel Ganea a vorbit despre primul meci important jucat pentru ardeleni: "Concurența este foarte mare la CFR Cluj, dar depinde doar de mine dacă mă voi impune la echipă. Tatăl meu a fost fericit, mi-a spus că am făcut un meci bun.

Anul trecut am avut aceea accidentare gravă, am decis să mă întorc în România, să mă recuperez, dar a fost o perioadă frumoasă în Italia. Chiar nu mă așteptam să fiu felicitat de cei de la Roma după ce am semnat cu CFR, însă mă bucură atitudinea lor. De Rossi a fost mereu aproape de noi, jucătorii mai tineri. Cine știe, poate în 2-3 ani voi reveni într-un campionat de top".

deac și-a revenit

Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, a susținut într-o intervenție telefonică la Pro X că Ciprian Deac s-a refăcut și ar putea juca: "Deac e la antrenament și am văzut că nu mai are acea reținere, se implică total. Se simte din ce în ce mai bine. După pauza competițională (n.r. pe 11 și 14 octombrie naționala va evolua cu Lituania și Serbia în Liga Națiunilor) va fi apt. Poate și acum va fi pe bancă și va juca 10-15 minute".

  • Meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova se va juca luni, în etapa a 10-a, de la ora 21:00. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează