FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN, SÂMBĂTĂ, 20:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

Conceicao, precaut înainte de duelul cu o echipă-revelație din Liga 1: "Vom avea probleme" » Explică ce a fost decisiv pentru clujeni

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 15:42

Trecând peste victoria la scor cu Dinamo, 3-0, cei de la CFR Cluj sunt deja cu gândul la partida de sâmbătă seară, ora 20:00, cu Gaz Metan Mediaș.

După petrecerea de Moș Nicolae și aniversarea zilei sale de naștere, Antonio Conceicao, 57 de ani, și-a întors atenția spre duelul cu elevii lui Mihai Teja, echipă cu mari pretenții pentru un loc de play-off.

"Am văzut meciul Mediașului cu Viitorul. Este o echipă bine construită, organizată și vom avea probleme cu ei, la fel cum am întâmpinat dificultăți și în cele două meciuri pe care le-am avut cu ei până acum, în campionat și în Cupă. De altfel, multe echipe au avut probleme cu Gaz Metan, așa că nu va fi deloc un meci ușor. Avem 5 puncte avans față de locul 2, dar am vorbit și cu elevii mei și le-am spus că trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte, nu pe ce va fi în viitor", a declarat Conceicao la conferința de presă de astăzi

Întrebat despre posibila variantă a revenirii lui Liviu Antal la CFR, Conceicao a răspus: " CFR Cluj trebuie să fie interesată de fiecare jucător bun din campionatul României, dar nu avem nevoie de prea multe întăriri, maxim 2-3 jucători".

"aM CRESCUT MULT"

La finalul primelor partide de la reinstalarea pe banca campioanei, portughezul repeta același discurs după fiecare meci privind evoluția echipei sale: "Nu sunt mulțumit!". Acum, Conceicao recunoaște că eliminarea din competițiile europene s-a întors în favoarea echipei și este mulțumit de faptul că are timp la dispoziție pentru a pregăti formația.

"Rezultatele vorbesc de la sine, iar de când am început să avem un ciclu normal de pregătire, am crescut foarte mult în toate direcțiile. Avem o atmosferă plăcută în vestiar, dar și acum ne dorim tot mai mult, să avem consistență maximă în joc. Toate echipele, toți antrenorii au nevoie de timp, eu am zis de la început că am nevoie de timp. Jucam din trei în trei zile, de când ne putem pregăti normal, echipa s-a schimbat mult în bine. Timpul ne-a ajutat! Dar suntem încă o echipă modestă, pentru că nu am câștigat nimic, trebuie să rămânem modești până la capăt", a precizat antrenorul campioanei.

Întrebat despre declarațiile oferite de Dan Petrescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, tehnicianul portughez a oferit o replică elegantă fostului antrenor din Gruia. "Eu respect părerea tuturor. Îi port un respect și o admirație aparte lui Dan Petrescu, jucătorii cu care a format echipa a câștigat titlul!", a punctat sumar tehnicianul campioanei.

"E bine că unele persoane și-au schimbat părerea în legătură cu mine, oamenii nu aveau aceeași părere despre noi acum puțin timp. Toate echipele au momente mai grele!"
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

"Echipa trece printr-o perioadă foarte bună, la fel și eu, mă bucur și îi mulțumesc lui Mister că mi-a oferit încredere. Este bine că Sepsi a încurcat FCSB, dar nu contează dacă noi nu ne facem treaba.

Are dreptate [Dan Petrescu], echipa a rămas în mare parte aceeași, suntem favoriți să câștigăm titlul! Lupta se va decide în play-off. Temperatura ne dă bătăi de cap, toate echipele se confruntă cu problema asta, din păcate.

Îmi pare rău de Dinamo, dar trebuie să ne vedem de echipa noastră, nici nouă nu ne plânge nimeni de milă!"
Adiță Păun, mijlocaș CFR Cluj

  • CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș se joacă sâmbătă, ora 20:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează