FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conceicao și-a enumerat problemele de lot! "Mă vedeți nervos? Sunt chiar foarte liniștit!" » Care este situația lui Julio Baptista

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 20 septembrie 2018 10:28

Cu apele liniștite în sânul echipei după remiza cu FCSB, 1-1, Antonio Conceicao este convins că meciul cu Hermannstadt este primul pas spre dominația CFR-ului în Liga 1.

Bifând trei înfrângeri consecutive în ultimele trei etape, sibienii sunt un adversar periculos, susține tehnicianul portughez, care se așteaptă la un joc agresiv din partea trupei lui Pelici, aflată în criză de rezultate.

"Înainte să vorbim despre clasament, aș vrea să remarc faptul că am muncit foarte bine în această perioadă, suntem încrezători cu toții că echipa își va reveni, exact așa cum a fost înainte. Noi ne vom pregăti de orice joc cu aceeași intensitate, indiferent de data și ora jocului. Ați văzut că am jucat excelent cu FCSB și sunt convins că, în timp, rezultatele acestei munci va fi și mai vizibil", a declarat antrenorul campioanei.

Cine lipsește

Absențele din lotul "feroviarilor" din ultimele etape au fost au fost enumerate de Conceicao:

"Deac a revenit la antrenamente, însă s-a pregătit prea puțin cu grupul, insuficient pentru mine. Sper ca în maximum două săptămâni să pot conta pe el, din păcate am avut destule probleme medicale. Culio nu este o opțiune încă, iar absența lui Hoban este o decizie tehnică.

Julio Baptista face parte din echipă, iar când voi decide că ne poate ajuta, va intra pe teren. Nu a evoluat timp de doi ani, să nu uităm asta, respectăm trecutul, dar fiecare fotbalist va evolua doar atunci când va fi apt de joc.

Am văzut că se tot scrie că ar fi ceva probleme cu el, nu este nicio problemă, este doar o decizie tehnică. Urko Vera a revenit și el la prima echipă, așa cum s-a întâmplat cu Moutinho, dar nu au făcut parte din echipă, așa că este nevoie de puțin timp pentru adaptare. Aceeași situație este și în privința lui Giuseppe de Luca", a precizat portughezul.

"Mă vedeți nervos? Nu sunt nervos, sunt foarte liniștit. Așa voi fi și când vom lega 5 victorii la rând, eu sunt un antrenor calm, liniștit" Tony Conceicao, despre tensiunile din cadrul echipei

"Jocul cu FCSB ne-a recăpătat moralul pentru următoarele meciuri. Nu știu (n.r. dacă au intrat salariile), eu nu m-am uitat. Noi nu avem nevoie să discutăm cu patronul echipei, noi vorbim doar cu antrenorul echipei" Damjan Djokovic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  21 Septembrie 2018, 10:19

Nu sunteti in stare sa recuperati jucatori. Daca il pune iara pe Omrani tot meciul nici nu ma uit. Antrenorul asta ii pe dinafara !!!!!!!!!!!!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Septembrie 2018, 13:52

OK ,lasa acolo e Paun si ceilalti manji.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează