FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-3

CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA GIURGIU 0-3 // Giurgiuvenii s-au dezlănțuit într-o repriză secundă savuroasă și urcă pe podium

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 23:05

Astra Giurgiu a obținut a doua victorie a sezonului, impunându-se categoric pe terenul Concordiei Chiajna, 3-0.

Primele 45 de minute au fost greu de privit și nu au adus ocazii notabile de nicio parte. Llullaku a fost singurul om periculos din echipa lui Măldărășamnu, fiind aproape de gol în minutul 40.

Totuși, repriza secundă a fost condimentată cu numeroase elemente ce au revitalizat partida. Show-ul a fost pornit de Silviu Balaure, care a deschis scorul în minutul 56 printr-o superxecuție. Acesta a șutat în vinclu de la aproximativ 16 metri, lăsându-l fără replică pe goalkeeper-ul Caparco.

Au urmat momente de maximă confuzie pe cocheta arenă din Chiajna. Partida a fost întreruptă timp de 10 minute după ce nocturna a picat în minutul 73.


Captură TV Telekom Sport

La reluare, tot giurgiuvenii au forțat și au reușit să mai înscrie de două ori. Neluț Roșu a marcat în minutul 80, din penalty, la a doua încercare, după ce Caparco parase inițial. Arbitrul Marcel Bîrsan a dictat repetarea loviturii, iar fostul jucător campion cu Viitorul nu a mai dat greș.

Astra nu s-a oprit aici și a marcat golul 3 în minutul 82. Nou-intrat Julien Begue a scăpat singur și a înscris în stilul lui Antoine Griezmann, cu o scăriță de mare efect.

Victorie pentru Astra, abia a doua a sezonului, dar giurgiuvenii opresc seria enervantă de 4 egaluri consecutive. Astra e pe locul 3, cu 10 puncte, neînvinsă în 6 etape.

De partea cealaltă, Concordia nu reușește să confirme victoria surprinzătoare de la Craiova. Ilfovenii sunt pe 9, cu 7 puncte.

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3
Au marcat: Balaure '56, Roșu '80 p., Begue '82

Concordia Chiajna: Caparco - G. Matei, Albu, Marc, Bărboianu - Gorobsov, Prepeliță - Grădinaru, Bawab, D. Panait - Batin
Rezerve:
A. Costache, P. Ivanovici, N. Fota, R. Deaconu, Cristescu, Leca, Guessan
Antrenor:
Ionuț Badea

Astra: Lazar - Belu, Bejan, Erico, Radunovici - Mrzljak, Biceanu - Balaure, Llullaku, N. Roșu - L. Buș
Rezerve:
Miguel Santos, Cestor, R. Boboc, V. Gheorghe, Butean, R. Moise, J. Begue 
Antrenor:
Marius Măldărășanu

Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / A1: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) / A2: Daniel Mitruți (Craiova) / Observator: George Ionescu (București)

 
 

Program Etapa a 6-a Liga 1

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3
Sâmbătă, 18:00: Dunărea Călărași - Poli Iași
Sâmbătă, 21:00: Dinamo - AFC Hermannstadt
Duminică, 18:00: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj
Duminică, 21:00: Viitorul - FCSB 
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

Clasament Liga 1:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  24 August 2018, 23:23

Stimabile ziarist, ce este cochet la arena din cartierul bucurestean Chiajna ?

sabaton
sabaton  •  24 August 2018, 23:04

cocheta arenă din Chiajna =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cel mai urat stadion din tara

roadghost
roadghost  •  24 August 2018, 22:50

Arbitrul asta ori a jucat la pariuri, ori nu mai e zdravan la cap

Vezi toate comentariile (3)
Comentează