FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FCSB 0-0

CONCORDIA CHIAJNA - FCSB // Mihai Teja, direct despre absența lui Adrian Stoian! De ce l-a schimbat pe Matei + cine va fi titular în atac

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 21:39

Concordia Chiajna și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0. Mihai Teja a vorbit despre situația lui Adrian Stoian, despre titularul postului de atacant și despre problemele actuale din jocul vicecampioanei.

„Păcat că nu am câștigat. Am avut ocazii, dar nu am deschis rapid scorul, apoi am intrat în criză de timp. Mai sunt și zile nu tocmai bune. Nu am fost inspirați în față.

Au avut determinare, au alergat, dar nu a fost să fie. În ultimul minut am avut și un penalty, cel puțin eu așa am văzut. Nu putem da vina pe arbitraj. Am avut acțiuni frumoase. Lucrurile nu au fost foarte, foarte rele”, a declarat Teja la Look TV. 

Teja lămurește modificările din echipă

„Avem 3 atacanți de valoare. Fiecare a avut șansa să joace titular. Astăzi a fost rândul lui Gnohere. Cine face diferența și marchează, acela se va impune ca titular.

Alexandru Stan, Teixeira și Bălașa au probleme fizice. În cazul lui Adrian Stoian, așa am considerat eu pentru meciul acesta, să nu facă parte din lot. 

Matei nu a avut cea mai bună evoluție în prima repriză. Voiam să joace mai repede. Nu a avut probleme fizice. Am considerat că Moruțan poate schimba jocul”, a declarat Teja pentru Look TV.

Vezi și: 

Nicolae Dică vrea să se răzbune în stil mare pe Gigi Becali » Ar fi mutarea anului: „Normal că aș vrea să îi antrenez!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
markksson
markksson  •  19 Februarie 2019, 00:12

La interviul de dupa meci, Teja a spus ca "probabil Gnohere nici nu e 100% din punct de vedere fizic". PAI ATUNCI DE CE IL BAGI, "maestre"? Doar ca sa mearga rotatia cu Rusescu si Hora in ritm de metronom? Da-i o sansa lui Gnohere cand e perfect apt de joc - are mai mult sens, nu crezi? Daca erai pe locul 1 si aveai 16 puncte avans fata de locul 2, poate era de inteles.

ge0x
ge0x  •  18 Februarie 2019, 23:08

E salata de varza la fcsb cu Teja. Asta ii zăpăcește de cap la antrenamente, ii zăpăcește și la meciuri. Teja nu știe ca, pentru a forma o echipă trebuie să ai cam același 11 de start. Echipele mari joaca cu aceeași echipă meci de meci. Doar dacă sunt accidentări sau suspendări se fac schimbări în primul 11. La noi doar 4231 știu ăștia. Pai Stoian a jucat în Serie A și are școală italiană. Da.i măcar 4-5 meciuri. La Dinamo la fel se fac greșeli. Cu Botoșani ia zăpăcit de cap Rednic. Joci 442 doar dacă ai echipă care joacă bine pe benzi și pasează bine și pot sa alerge mult. Nu poți juca cu 2 atacanți de careu, care sunt strict atacanți de careu. Trebuia doar Montini vârf și mijlocul mai betonat. Și asa nu sunt bine pregătiți fizic. Și Salomao era prea bun pe stânga. Nu trebuia să plece

albalbastru72
albalbastru72  •  18 Februarie 2019, 22:43

Teja doarme prea mult in cantonament si nu mai poate gindi,saptamina viitoare Craiova ii urca pe garduri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează