FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - HERMANNSTADT 2-2

CONCORDIA CHIAJNA - HERMANNSTADT 2-2 // Toate reacțiile după festinul cu 4 goluri de la Chiajna » Vasile Miriuță, criză de nervi: „Greșeli de curtea școlii”

Vasile Miriuță a fost furios după Concordia - Hermannstadt 2-2 // FOTO: GSP
Vasile Miriuță a fost furios după Concordia - Hermannstadt 2-2 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 19:59

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, a fost extrem de supărat la finalul meciului în care sibienii au terminat la egalitate cu Concordia Chiajna, 2-2, deși conduceau cu 2-0 după primele 10 minute. 

„Am condus cu 2-0, nu pot să-mi dau seama cum am luat golurile cu care am fost egalați. Au fost niște greșeli de curtea școlii. O spun, chiar dacă nu-mi place să-mi critic jucătorii. Sunt foarte supărat pe unii dintre ei. Am tratat cu lejeritate fazele din care am luat golurile.

Sunt dezamăgit, ne puteam distanța față de echipele din subsol. E inadmisil să luăm două goluri în trei minute. Am avut atitudine în repriza secundă, dar nu am mai avut apoi ocaziile din primele 45 de minute”, a declarat Vasile Miriuță, la Look Sport.

„Am început prost și a trebuit să revenim de la 0-2. Am marcat două goluri și am avut șanse să câștigăm, dar nu am reușit să marcăm al treilea gol. Echipa a avut dorință și atitudine, trebuia să câștigăm, era important pentru noi. Cu 3 puncte am fi urcat mai sus. Mai sunt totuși multe puncte în play-off, eu cred că avem șanse să ne salvăm”
Nicolas Gorobsov, marcatorul golului secund al Concordiei Chiajna

„Am început jocul bine, am deschis scorul repede, dar, din păcate, ne-am relaxat și am luat două goluri rapide. Acest lucru ne-a demoralizat complet în prima repriză”
Alexandru Mățel, fundaș Hermannstadt

PROGRAM etapa 2 PLAY-OUT

CLASAMENT PLAY-OUT

Vezi și: VIDEO Chiajna și Hermannstadt s-au anihilat reciproc în cel mai spectaculos meci al play-out-ului » Toate golurile s-au marcat în primele 18 minute

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close