FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSU CRAIOVA, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Concordia Chiajna se implică, după accidentul rutier de azi din București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 13:32

Astăzi, în București, a avut loc un accident de circulație, în care doi băieți, de 11 și 15 ani, au fost răniți.

Cei doi au fost duși de urgență la spital, sunt în afara oricărui pericol, dar trebuie să urmeze un tratament îndelungat și ar putea avea nevoie de operație.

Clubul Concordia Chiajna a decis să-i ajute pe cei doi băieți în recuperarea lor. Ilfovenii vor dona banii din incasările de la meciul cu CS Craiova, din 20 octombrie. În plus, staff-ul medical al Chiajnei îi va ajuta pe cei doi copii pentru a se recupera.

Prețuri bilete la meciul cu CS U:

Peluze - 5 lei
Tribuna II - 10 lei
Tribuna I - 15 lei
Tribuna 0 – 20 lei

Chiajna - CSU Craiova se joacă vineri, 20 octombrie, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
uny
uny  •  18 Octombrie 2017, 18:12

https://www.facebook.com/InfoTraficLive/videos/773008272891987/ daca vorbiti despre accidentul din link-ul atasat...nu cred ca a fost "astazi" astazi...cel mult...ati facut voi o stire cu 2 cuvinte...ca sa umpleti spatiul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează