FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FCSB 0-0

CONCORDIA - FCSB 0-0 // Dinamovistul Adrian Ropotan, nemilos cu FCSB: „Ar fi câștigat doar cu 7 roșii și două penalty-uri”

Articol de , - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 13:35

Adrian Ropotan, 32 de ani, mijlocașul Concordiei și dinamovist declarat, îi ironizează pe steliști, care n-au reușit să câștige la Chiajna, dar s-au plâns că au fost furați de arbitrul Adrian Cojocaru în meciul Concordia - FCSB, încheiat 0-0. 

- Adrian, e supărare mare la FCSB...
- O echipă care vrea să ia titlul de campioană în România plânge că n-a câștigat la Chiajna.

- Și că a fost dezavantajată de arbitru.
- Am văzut. Dacă era o echipă mare, trebuia să intre pe teren să ne dea de la două, trei în sus și aia era! Ei au jucători buni, tineri, de calitate, experimentați, dar nu le-a ieșit de data asta. Trebuie să vadă de ce nu le-a ieșit, nu să se plângă.

- Ai fost implicat în două faze controversate în meciul cu FCSB.
- Controversate că trăim și jucăm fotbal în România! Experții de la noi...

- Care fault era de "roșu": cel la Junior Morais sau cel la Benzar?
- Niciunul. Hai să fim serioși! Cum să dai "roșu" la așa ceva?! Aaaa, că vor unii să se dea "roșu", aia e altceva. Din punctul meu de vedere, nu e niciunul de eliminare. Dar în România toată lumea zice că meritam chiar două! Experții... Dacă jucam în Anglia nu mai urla nimeni. Doar cu 7 "roșii" și două penalty-uri câștigau și ei!

- Cum ați pregătit meciul ăsta?
- Am muncit și am zis că trebuie să schimbăm ceva încă de acum! Știam că sunt o echipă cu jucători foarte buni care se bat la titlu, dar, sincer să fiu, nu mi se par. Serios! Botoșaniul mi s-a părut mult mai bună decât FCSB, oricum nu prea mă interesează pe mine de ei, dar zic așa. Am făcut un meci bun și ne-a ieșit ce ne-am propus.

- Crezi că v-au luat mai de sus?
- Habar n-am. Nu mă interesează absolut deloc de ei. Singurul lucru la care mă gândesc acum este cum reușim să scoatem echipa din situația asta. Chiar nu mă interesează cine se bate la titlu, cine câștigă. Sunt concentrat doar să salvăm echipa.

- Mai sunt două meciuri din sezonul regulat, cu Voluntari și Dinamo.
- Meciul cu Voluntari este o adevărată finală, un meci de război pe care suntem obligați să-l câștigăm. Trebuie să luăm cele trei puncte cu orice preț! Trebuie să ne adunăm și să câștigăm. Nu e simplu deloc, dar trebuie să ne mobilizăm serios.

- De ce e Chiajna în situația asta?
- N-aș vrea să mai vorbesc despre trecut că nu are niciun sens și ne pierdem vremea. Avem o misiune și trebuie să o îndeplinim. Sunt mai mulți factori, jucători noi, fotbaliști care au nevoie de adaptare, jucători străini care trebuie să se adapteze cu fotbalul din România. Încă nu sunt puse la punct relațiile de joc, mai evoluăm și pe sintetic. Ce trebuia să fie un avantaj pentru noi nu prea e. E mult mai dură suprafața, dar de la anul jucăm din nou pe iarbă naturală.

- Crezi că vă puteți salva de la retrogradare?
- Dacă nu credem în asta, de mâine nu ne mai prezentăm la antrenamente și la meciuri intră copiii.

"Eu sunt sută la sută pregătit, nu am niciun fel de problemă, sunt la capacitate maximă! Voi da totul pentru echipă și voi încerca să fac tot ce pot, alături de colegii mei, ca să ne salvăm de la retrogradare"
Adrian Ropotan, mijlocaș Chiajna

Vezi și: ANALIZĂ GSP // Revoluția din fotbal: FCSB e VICTIMA arbitrilor! Din simbolul puterii dinainte de '89, roș-albaștrii au ajuns să fie doborâți de pe locul 1 de „fluierași”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  20 Februarie 2019, 19:07
Postat de adi_stelistul pe 20 Februarie 2019, 17:25

Nu te mai alinta singur. Pentru o ironie reusita e nevoie de ceva ce tie-ti lipseste. Nu mai insist sa-ti spun ca tu esti cel care n-a remarcat o ironie. Ar insemna sa te cred capabil de ceva ce nu esti. Pana una-alta nu intelegi subiectul si tu vorbesti de ironii.

E ho ma ca nu esti foc. Ce aere ai. Zici ca la tine s-a terminat smecheria.

minell73
minell73  •  20 Februarie 2019, 18:54

Lasa-i ma in pace. Astia traiesc in lumea lor.

1543244445976401
Florin Cirnu  •  20 Februarie 2019, 18:56

ropotan-un frustrat,cu Steaua,a fost un mare cotonogar,fotbal zero barat,are cu cine se mindri Ogica !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează