FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FCSB 0-0

CONCORDIA - FCSB 0-0 // GALERIE FOTO + VIDEO Mihai Stoica, dezlănțuit la finalul meciului: s-a năpustit asupra arbitrului Adrian Cojocaru

MM Stoica a purtat un dialog încins cu Adrian Cojocaru la finalul meciului // FOTO: GSP +9   FOTO
MM Stoica a purtat un dialog încins cu Adrian Cojocaru la finalul meciului // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 22:11

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, s-a dezlănțuit la finalul meciului în care echipa sa a remizat pe terenul Concordiei Chiajna, 0-0. 

Oficialul steliștilor a pătruns pe teren după fluierul final și l-a luat la rost pe Adrian Cojocaru, arbitrul partidei, cel care trebuia să acorde un penalty pentru oaspeți în prelungiri. 

VIDEO cu furia lui MM Stoica

mm stoica 3 +10 FOTO

FCSB ar fi trebuit să primească penalty în prelungiri

Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în al doilea minut al prelungirilor. Andrei Marc, fundașul ilfovenilor, a avut o intrare imprundentă, l-a doborât pe Dennis Man după ce l-a lovit cu piciorul, dar decizia arbitrului Adrian Cojocaru a fost una categorică, acesta lăsând jocul să continue. 

Protestele vehemente ale roș-albaștrilor, venite din teren și de pe bancă, nu au schimbat nimic. FCSB nu a mai produs pericol după acea fază și a plecat de la Chiajna cu un singur punct. 

La finalul partidei, fostul arbitru Cristi Balaj a fost de părere că roș-albaștrii ar fi trebuit să primească penalty: „Atunci când atacantul joacă mingea cu capul, iar apărătorul îl lovește pe adversar, echipa oaspete trebuie să primească penalty. Vorbim despre o lipsă de curaj a arbitrului”.

VIDEO cu faza la care steliștii reclamă penalty

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
florar
florar  •  19 Februarie 2019, 10:35
Postat de observator_federal pe 19 Februarie 2019, 00:16

Erau ultimele momente ale meciului, fcsbiștii aruncă (de departe) o minge, la bătaie ori la grămadă, în careul Chiajnei. Marc vrea să respingă mingea - a și făcut asta de fapt - iar Man încearcă cu disperare să împiedice degajarea, expunându-se periculos (din fericire, nu a mers cu curajul până acolo încât să riște cu adevărat accidentarea). Ar fi fost exagerat să se dea penalty la un "procedeu tehnic" atât de penibil, deși se pare că gigiști de la club sau din massmedia au considerat că erau circumstanțe... Pe bune?

Daca nu ai cap minte de unde...??? Adică Man nu avea voie sa joace mingea cu capul?

florar
florar  •  19 Februarie 2019, 10:33
Postat de Sabo George pe 19 Februarie 2019, 09:16

Radea de Dinamo saracu' MM ,si acum se ia de arbitrii !! La ce lot are FCSB-ul trebuiau sa bata lejer cea mai slaba echipa din campionat ! Dar asa se intampla cand patronul este director tehnic si "consilierul" atotstiutor se baga peste saracii antrenori ! *** !

Ce treabă are lotul de jucători când celor de la Concordia li se permite să taie lemne pe teren?

1260234347346768
Ioan Trisi  •  19 Februarie 2019, 10:29

DUMNEZEU NU DOARME!!!!Si da la fiecare dupa inima lui! Asta nu vede marele crestin jiji?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează