FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - VIITORUL 1-1

CONCORDIA - VIITORUL 1-1 // FOTO Hagi rămâne fără victorie în noul sezon » Viitorul a scos greu un punct pe terenul Chiajnei, 1-1

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 22:59

Viitorul a rămas fără victorie și după etapa a doua din Liga 1. Campioana de acum doi ani a remizat pe terenul Concordiei, 1-1, la capătul unui meci în care a egalat in-extremis, în minutul 89.

Constănțenii au ratat cele mai mari ocazii ale primei reprize: Ghiță și Voduț au ratat incredibil din poziții favorabile, iar golul a venit în poarta lui Buzbuchi.

Andrei Marc, fostul fundaș al lui Dinamo, a deschis scorul în minutul 32. A trecut de doi fundași ai oaspeților și a finalizat superb, cu un șut în vinclu de la 25 de metri.

Viitorul a atacat furibund în repriza secundă, dar a avut mult ghinion: Puștiul Alex Stoica a ratat două oportunități imense, iar Luchin a completat o seară de uitat: a  a lovit bara transversală în minutul 65.

Egalarea a venit în cele din urmă în minutul 89. Nou-intratul Houri a fost la locul potrivit și l-a învins pe Caparco cu un șut plasat de la 15 metri.

Viitorul nu s-a bazat pe Ianis Hagi și Valentin Cojocaru, ambii menajați pentru returul de joi cu Vitesse.

La fel ca în sezonul trecut, Viitorul traversează un start complicat de campionat. Echipa lui Hagi are doar un punct după primele două etape și e printre codașele Ligii 1. De partea cealaltă, Concordia obține primul punct din noul sezon. Ilfovenii sunt pe penultimul loc.

Concordia Chiajna - Viitorul 1-1
Au marcat: A. Marc '32 / Houri '89

Gică Hagi a fost trimis în tribune de arbitrul George Rădulescu în minutul 40 al partidei dintre Concordia Chiajna și Viitorul. Antrenorul constănțenilor a contestat decizia arbitrului de a lăsa jocul să continue la o fază la care căpitanul Andrei Marc a scos mingea de pe linia porții. "Regele" a cerut gol și imediat a fost trimis în tribune de centralul partidei pentru proteste, fără a adresa injurii brigăzii de arbitri.

Concordia: Caparco - G. Matei, Leca, A. Marc, D. Panait - Prepeliță - P. Ivanovici, Gorobsov, R. Deaconu, Grădinaru - Guessan
Rezerve: A. Costache, Măzărache, Balgiu, Bărboianu, Albu, Cristescu, Fota
Antrenor:
Ionuț Badea

Viitorul: Buzbuchi - V. Ghiță, Luchin, Hodorogea, Boboc - V. Ciobanu, Artean, P. Iacob - Al. Stoica, Voduț, Mățan
Rezerve: Cojocaru, Mladen, Houri, Vână, Drăguș, Pitu, De Nooijer
Antrenor:
Gheorghe Hagi

Arbitru: George Rădulescu (București) / Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Marius Marchidanu (Brăila) / Rezervă: Andrei Chivulete (București) / Observator: Irina Mîrț (București)

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Voluntari - Gaz Metan 1-1 Vezi cronica AICI!
Chiajna - Viitorul 1-1

CLASAMENT  LIGA 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
whiteredarad
whiteredarad  •  31 Iulie 2018, 10:01

Comentariul vostru este, pare-se, voit, necinstit. Hagi a protestat pentru ca la faza cind Marc a scos balonul de pe linia portii ( desi nu este clar demonstrat video daca nu a fost gol ), mingea a lovit bara, apoi, mingea a lovit , clar, mana lui Marc, mult prea departata de corp,schimbandu-si directia, clar. A fost penalty, limpede, de manual . Asta a protestat Hagi. Apoi golul ( frumos) al lui Marc a fost precedat de un faul clar, neacordat,la deposearea facuta de el, s-a fazut clarisim pe reluari. Hagi a fost scos din teren usor, doar pentru ca "si-a cerut dreptatea". Toate aceste decizii au fost contra Viitorul, in plus arbitrul Radulescu a iertat gazdele de vreo 4 galbene. A fost o maniera de arbitraj clar pro Chiajna. Dumnezeu a facut totusi...dreptate, Viitorul egalind, pe final. Totusi Viitorul nu are atacanti care sa stie sa o bage in poarta, aici a gresit si Hagi, renuntand la un Gavra, nu teribil, dar oricum peste ..un Vodut slab tare. Sa notam si primul arbitraj ...tendentios, voit impotriva unei echipe, si nu pot sa nu fac asocieri : Radulescu este "pupila" lui Deaconu, care impreuna cu Vasaras, sint oamenii lui Burleanu. Cei care doresc sa fie tratati ca si oameni corecti TREBUIE sa se straduie. Arbitraje, ca cel al lui Radulescu ( care poate ....doar a fost "stimulat" de gazde) ...fac rau multora. Astept masurile care sa ne arate ca Deaconu nu este contra Hagi, caci , mi-e clar Hagi va la- pe nedrept-...2 etape , ca si Teja (

cneius
cneius  •  31 Iulie 2018, 06:51

Ati inceput deja cu titlurile astea "socante" ? "Hagi rămâne fără victorie în noul sezon" ??? Da-o incolo de treaba, e abia etapa a doua !

blocatu
blocatu  •  31 Iulie 2018, 05:50
Postat de indolentu pe 30 Iulie 2018, 18:04

imi dau asa zis repli la comentariu meu ca sa precizez de unde am tras concluzia asta cu suspendarea si o redau cu cpoipeist din acest articol la care am facut comentariu deci domnu ziarist scrie asa si deschid citatu din articol :"Viitorul are doi absenți pentru meciul de azi: Tudor Băluță e suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Vitesse, în timp ce Mățan s-a accidentat cu Vitesse și nu va putea fi utilizat de Hagi. "am incheiat citatu deci problema lu matan ie clara si anume accidentare insa io tot nu inteleg de ce tudor baluta ie suspendat pentru meciu de azi repet mai nou cartonasele din campionatu intern se contabilizeaza si n cupele ieuropene si invers?domnu jurnalist ori modifici articolu ori ne dai si noua niste precizari poate s a schimbat regulamentu de si noi chibitii astia poate nu le stim pe toate ca nu sintem ziaristi

articolul, e ca de obicei, facut dupa ureche! Viitorul nu a menajat 2 jucatori, ci toata echipa! ia sa vedem: Cojocaru, Tiru,Mladen,Lima, DeNoojer,Achim,Baluta,Ianis,Vina,Dragus! sunt doar 2 sau nu mai stiu eu a socoti?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close