FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Concurență serioasă pentru Dinamo! Pierde un superjucător? Ofertă de 35.000 de euro pe lună

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 13:35

Gicu Grozav părea foarte aproape de Dinamo în urmă cu câteva zile, însă se pare că mutarea nu mai este atât de sigură. Internaționalul român are pe masă o ofertă tentantă din Asia, salariul fiind mult mai mare decât îi poate oferi formația alb-roșie.

"E o ofertă foarte tentantă pentru Gicu din zona Asiei, dar nu pot să vă spun mai mult. La el e răspunsul", a declarat Vulturar, impresarul fotbalistului, pentru Fanatik.

Sursa citată susține că Grozav are pe masă o ofertă de 35.000 de euro lunar și un contract pe 3 ani. În vară fotbalistul a mai refuzat o propunere tentantă, de 40.000 de euro pe lună, de la Zurich.

Pe lângă Dinamo, Grozav mai are două oferte, de la două cluburi la care a mai jucat. Este vorba despre Petrolul și U Cluj. Chiar dacă este în Liga a 2-a, formația ardeleană îi oferă un salariu de 8000 de euro lunar, comparabil cu cel pe care îl dă Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  30 Septembrie 2018, 20:28

Daca-i vorba de Fanatic...Si de impresari...Mai stim vreo doi: Cristi Opria si bineanteles,inegalabila Anamaria!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  30 Septembrie 2018, 19:42

care-i superjucatorul ca nu-l cunosc, lace echipa din europa joaca ?

jackryan
jackryan  •  30 Septembrie 2018, 17:14
Postat de Costel Pisleaga pe 30 Septembrie 2018, 17:00

duceti-va ba si mai lasati-ne in pace cu grozav al vosttru cu tot , partea stanga este acoperita , normal fricosul asta d niculescu ar trebui sa-l joace si p longher , sa aibe meciuri in picioare , sigur va fi peste salomao k valoare si va fi concurenta p post !!!

nea costele lasa-ma cu copii astia care nu fac 2 parale , nu suntem la romanii au talent ....suntem la romanii au valoare ....ceea ce la dinamo nu prea exista asa ceva ..........un copil trebuie sa-l cresti pe langa echipa ...nu il trimiti in lumea a 3 -a sa joace fotbal .....este ca si cum ai avea un copil ...in loc sa-l trimiti la gradinita in oras ...il trimiti la tara cu vaca ....si cand incepe scoala este cu ''VACA ''

Vezi toate comentariile (13)
Comentează