FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Concurență serioasă pentru FCSB și Dinamo! Ofertă de 3 milioane pentru Aissa Laidouni, jucătorul pe care se bat marile rivale

Laidouni în duel cu Florinel Coman
Laidouni în duel cu Florinel Coman

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2019 16:55

Prestațiile excelente ale mijlocașului Aissa Laidouni în tricoul grupării FC Voluntari nu au rămas fără urmări.

Câteva dintre grupările importante din primul eșalon și-au manifestat interesul pentru jucătorul de 22 de ani. Este vorba despre Dinamo și FCSB, interes despre care Gazeta a scris în trecut.

Oficialii formației ilfovene se află în contact și cu o grupare din Franța interesată de serviciile jucătorului.

Avem pe masă o ofertă de la o formație din prima ligă franceză, care dă 3 milioane de euro pe Laidouni. Ne bucură și interesul echipelor puternice din campionatul nostru la adresa unui jucător care a demonstrat o clasă incontestabilă.

Nicio mișcare însă la capitolul transferuri la FC Voluntari nu se face fără acordul lui Cristiano Bergodi, pentru că ne propunem în sezonul viitor construirea unei formații competitive cu un obiectiv mult mai îndrăzneț”, a punctat Robert Gherghe, directorul executiv al FC Voluntari.

A VENIT DIN LIGA A III-A

În vara trecută, înainte de a semna cu Voluntari, unde a ajuns liber de contract, Laidouni evoluase în liga a III-a din Franța. Îmbrăcase tricoul formției Chambly, pentru care bifase 18 jocuri și marcase de două ori. El a mai jucat în Franța, tot în liga a III-a, la Les Herbies. În urmă cu un an era cotat la 200.000 de euro, iar azi a ajuns la 350.000 de euro, conform transfermarkt.de.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

9 goluria produs Laidouni în actualul campionat, a marcat 6 goluri și a oferit 3 assisturi

CITEȘTE ȘI:

FCSB și Dinamo, încăierare la vârf! Pe ce mijlocaș din Liga 1 se bat marile rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  31 Martie 2019, 04:29

La Dinamo era premiere pentru cinste, la Becali a fost mită și a făcut pușcărie.

103218647204174
Robokup Doru  •  30 Martie 2019, 21:19
Postat de pain89 pe 30 Martie 2019, 20:37

incep si astia ca ala de la botosani cu ofertele lor invizibile pe jucatori. laidouni poate e cel mai bun de la voluntari da nu cred ca au primit pe el o oferta de peste 400-500 de mii ca pana la urma nu a jucat in primele 2 ligi in franta sau alta tara din vest

400 este mult dar ......ei pun un preț la întâmplare dacă iese bine .Cluburile din vest deja nu mai sunt interesați de jucătorii care vin din românia pentru ca cifrele sunt create artificial Nu au nici o oferta ei doar vor 3 milioane sau 1 milion !!!??

pain89
pain89  •  30 Martie 2019, 20:37

incep si astia ca ala de la botosani cu ofertele lor invizibile pe jucatori. laidouni poate e cel mai bun de la voluntari da nu cred ca au primit pe el o oferta de peste 400-500 de mii ca pana la urma nu a jucat in primele 2 ligi in franta sau alta tara din vest

Vezi toate comentariile (3)
Comentează