FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conducătorii lui CFR Cluj au anunțat numele jucătorilor pe care-i doresc: doi marcatori de excepție din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 18:16

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a recunoscut că echipa ardeleană negociază pentru aducerea lui Alex Ioniță și George Țucudean.

"Nu ştim dacă dăm lovitura cu Ioniţă, să vedem, vom încerca. Vom încerca să avem o discuţie cu cei de la clubul Astra. E un jucător interesant, dar încă nu s-a avansat nimic.

Şi Ţucudean, la fel, e un jucător interesant, jucător care ne place. Acum rămâne să vedem dacă negocierile dintre cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun", a spus Mara la Pro TV.

Ambii jucători sunt printre cei mai importanți marcatori din Liga 1: Țucudean e pe locul 2 în topul golgeterilor, cu 11 goluri, iar Ioniță are 10 reușite.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
blocatu
blocatu  •  28 Decembrie 2017, 22:38
Postat de scufita.rosie pe 28 Decembrie 2017, 21:18

Parerea mea CFR ul isi pierde vremea cu Ionita, e slab si nu are inteligenta.In schimb Tucudean e in jucator foarte bun iar daca daca reusesti sa l ambitionezi, ai rezultate cu el.

sa tineti minte, Petrescu nu e Hagi! asta si pentru ca Gica are rabdare cu ei pentru ca sunt banii lui, nu are presiune! daca va ajunge la cfr si ii va zice Petrescu, cum i-a zis lui Manea "in p... ***....***....!" ati dat banii degeaba pe el! Tucudean nu va face nimic la CFR...singurul loc unde poate juca este la o echipa care sa ii accepte hachitele! daca cfr nu a acceptat cu Balde, de ce ar accepta cu Tucudean?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scufita.rosie
scufita.rosie  •  28 Decembrie 2017, 21:18

Parerea mea CFR ul isi pierde vremea cu Ionita, e slab si nu are inteligenta.In schimb Tucudean e in jucator foarte bun iar daca daca reusesti sa l ambitionezi, ai rezultate cu el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează