FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Conducerea a scos la iveală vinovații pentru sezonul slab de la Voluntari! Anunț oficial în privința lui Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 21:36

Dan Leasă, președintele celor de la FC Voluntari, a explicat cine a greșit de echipa a ajuns să joace baraj pentru salvarea de la retrogradare. De asemenea, l-a confirmat pe Adrian Mutu ca antrenor și pentru sezonul viitor. 

"Am greșit mult în acest an, de asta am ajuns la baraj. Sunt multe lucruri cred. Primul vinovat sunt eu, apoi Niculescu și apoi Adrian Mutu. Să vă zic ce s-a întâmplat.

Claudiu n-a vrut să supere anumiți jucători, a făcut antrenamente mai moi ca să nu supere bătrânii. Echipa nu putea să alerge. I-a lăsat prea ușor, fără aprobarea preparatorului.

El trebuia să vină să-mi spună. Apoi a venit Mutu. El a avut o ambiție incredibilă, a început el să facă antrenamente mai tari ca să-i pregătească.

Jucătorii au valoare, dar nu puteau să se mai miște. Eu am greșit pentru că atunci când Claudiu mi-a zis să aducem jucători, dar nu am adus. Nu i s-au adus. De asta sunt eu primul vinovat", a zis Dan Leasă la TV Digi Sport.

...despre Mutu: "Are șansa să își facă echipa și să arate ce poate. Mutu va fi 100% antrenorul lui FC Voluntari și în sezonul viitor".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
983732924972315
Soos Vilmos  •  14 Iunie 2018, 18:28

Atita timp cit la voluntari primar este pandelica, chiar daca echipa va fi formata din persoane cu *** *** nu va retrograda, asa ca episoadele coltescu si kovacs sunt doar un act din piesa numita "hotia din liga I"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1680695895530968
Ion Ion  •  14 Iunie 2018, 13:22

Mutu e păstrat ca antrenor principal (deși nu are patalama pentru asta), pentru că nu a reușit retrogradarea, poate o va reuși la următorul sezon

whiteredarad
whiteredarad  •  14 Iunie 2018, 10:34

Voluntariul merita sa retrogradeze. A tinut-o in viata Coltescu, caci, altfel retrograda ....direct. Apoi si Kovacs a avut- si el - mila la citeva faulturi de galben-rosu. Mutu , ca antrenor, este vax, trebuia sa ii vedeti ,pe final, fata lui Sanmartean, un jucator util, tehnic,care lipeste mingea de picior, dar uitat de mutu.I n schimb Marele Mutu l-a bagat pe Voicu, un atacant care le are cu mingea ....ca tusea si junghiul. Pina la urma, pe Mutu, " l-a scos" Minca,( care chiar merita o prima mare), fara el se uita de antrenorul Mutu. Cu mare tristete constat ca in jurul Bucurestiului se fac jocurile, echipe multe acolo, arbitri bucurestenu le fluiera si le ajuta si acasa si afara, totul este facut pentru ei. Timisoara a fost victima principala a FRF , a arbitrilor si , dupa marile erori catastrofale, impotriva lor, nu am vazut nici o reactie la FRF. Timisoara a fost retrogradata de arbitri, este un adevar de necontestat. Este chiar trist. Nu as vrea sa ii determinati pe cei din west sa se creada nedoriti, si sa spere sa joace intr-un alt campionat....mai la west. Prea multa coruptie si prea multe aranjamente la FRF si in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează