FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Conducerea lui CS U Craiova reacționează dur! Atac către Reghe și Gigi Becali: "În ziua meciului am primit mesaje cu tentă interlopă"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 11:24

Președintele de la CS U Craiova i-a răspuns lui Gigi Becali după ce acesta a anunțat că va merge la DNA și UEFA pentru a contesta echipa experimentală folosită de CS U Craiova în partida pierdută cu Viitorul. 

"În săptămâna meciului, în ziua meciului, au venit din două direcţii mesaje de ameninţare şi şantaj, pe care le avem. Mesaje venite din zona Snagov şi din partea patronului Stelei.

Mesaje pe care dacă cerneala le-ar vedea, dacă ar deveni publice, aţi vedea sunt teribile. Au o tentă interlopă, de ameninţare şi şantaj.

Ne gândim dacă le aducem în atenţia organelor abilitate. Unii vor transforme competiţia într-o șuşă personală în care unul comande", a spus preşedintele Craiovei pentru ProTV.

Ar trebui sancționată CS U pentru desconsiderarea competiției?

DA, Viitorul a fost avantajată
NU, adversarele exagerează

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
balauru48
balauru48  •  09 Mai 2017, 19:06
Postat de andyandrei2015 pe 09 Mai 2017, 18:58

estipreaprost,nu degeaba esti caine,paiastiaaufuratoataviatalor

Tu esti din categoria 10-15 ani. Ca atat te duce mintea...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Mai 2017, 18:58
Postat de cainelup pe 09 Mai 2017, 16:34

Ca folosesc limbaj interlop nu e de mirare, doar sunt fosti puscariasi, semidocti, ei nu stiu sa se exprime altfel, sunt indivizi care si-au *** bruma de cultura din manele. Canta ala dupa fcsb-Dinamo 2-1 : "cam-pi-uoonii, cam-pi-uoonii, uo-le, uo-le, uo-leee", acum ameninta cu DNA-ul pentru ca un club isi face echipa dupa bunul plac. Si pe urma se mira ca produc scarba tuturor celorlalti. Agresivi, prosti si marlani.

estipreaprost,nu degeaba esti caine,paiastiaaufuratoataviatalor

balauru48
balauru48  •  09 Mai 2017, 18:56

Mesajele venite dinspre Snagov sunt din partea familiei Prodan-Reghecamp si va puteti inchipui ce cuvinte "frumoase" contin. Le cer un singur lucru craiovenilor, sa joace cu fcsb la fel cum au facut-o in ultimul meci cu Dinamo. Daca va fi asa, sunt convins 100% ca CSU nu va pierde acest meci!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează