FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conflict deschis între Gaz Metan și FCSB, după ce Teja a încercat să "fure" un al treilea fotbalist de la Mediaș: "Să înceteze cu așa ceva!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 20:48

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, a anunțat în această seară că ardelenii nu mai sunt dispuși să se despartă de vreun fotbalist, după ce Edward Iordănescu a acceptat să vină la Mediaș.

Oficialul clubului se contrazice însă în declarații. A susținut că niciun fotbalist de la Gaz Metan nu a fost ofertat de FCSB, dar a încheiat spunând că și portarul Pleșca a fost contactat de formația lui Becali. 

"L-am rugat pe Mihai Teja să nu mai abordeze jucătorii noștri pentru că noi nu vrem să dăm niciun jucător la FCSB! Nu avem nicio ofertă concretă pentru niciun jucător, nici măcar pentru Iulian Cristea.

Cristea are contract cu noi până la 30 iunie, vrem să-l folosim până la final. Sper ca după ce Edward Iordănescu va vorbi cu el, se va clarifica situația. Vom avea o discuție în trei, iar cel care va decide va fi Edward Iordănescu. El trebuie să-și facă o impresie despre lot

Ne așteaptă 5 meciuri importante, vrem să ne calificăm în play-off și să avem o echipă stabilă", a declarat Ioan Mărginean, la TV Digi Sport. 

Chiar dacă neagă vreo ofertă oficială, președintele ardelenilor susține că FCSB l-ar fi contactat și pe Răzvan Pleșca, 36 de ani, portarul titular al medieșenilor intrat în ultimele 6 luni de contract. 

"Și Pleșca a fost ofertat de FCSB pentru a pleca. Noi l-am convins în vara trecută să continue la noi, pentru că e un portar foarte experimentat, care are grijă și de tinerii de la club", a adăugat Mărginean.

Citește și: EXCLUSIV A blufat Becali? "Până acum au fost doar vorbe cu transferul la FCSB"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Ianuarie 2019, 08:45

Coada sus, Gaz meran! Iesirea din insolventa? O lasa in seama lui Becali! Pana atunci Iordanescu si Margineanau vor face vocalize numai ca banii... sunt la Becali. Va vinde Gaz metan jucatorii sai pe care ii doreste a nu fi plecati? Greu de impacat un play off si o insolventa!

117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  04 Ianuarie 2019, 05:28

Exact ce făcea vechea CCA și vechiul DINAMO în "iepoca" de glorie-(fără menajamente) jucătorii formați de echipele din provincie. Măcar becalizarea se face și cu ceva bani. Dar nu văd astăzi un singur jucător crescut de patron. El știe doar să-nvârtă vârtos banii...și să revândă scump ce a cumpărat ieftin. Dar nimic pentru creșterea de jucători autohtoni. Acest pas la demarat Gică Hagi. Dar profitul financiar este abil exploatat de FCSB.

vladutz13
vladutz13  •  04 Ianuarie 2019, 02:53

Plesca merita mult mai mult in cariera. Este un portar excelent doar ca nu a primit nicio sansa, ar fi trebuit sa ajunga la o echipa de top din Romania. Cand ma uit ce portari au circulat pe la FCSB, DInamo, Viitorul, chiar si CFR...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează