FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conflictual și arogant » Portretul lui Florin Bratu făcut de jucătorii și conducătorii lui Dinamo

Florin Bratu
(foto: Cristi Preda, GSP)
Florin Bratu (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 09:00

Portret. Bratu a fost demis după ce Dinamo a bifat 3 înfrângeri consecutive. Venit în play-out-ul sezonului trecut, ”Mitraliera” a reușit să se certe cu toți liderii vestiarului.

După eșecul de la Iași, Florin Bratu a dat toată vina pe Dan Nistor. Antrenorul a țipat cu lacrimi în ochi la tv că din cauza mijocașului vestiarul lui Dinamo nu a mai fost unit ca înainte pentru că Dan a vorbit în continuu cu colegii despre oferta de la FCSB, ratată.

Sursele GSP susțin însă că felul de a fi al antrenorului i-a adus antipatii atât printre jucători, cât și printre conducătorii clubului. Oamenii de la birouri îl descriu pe Florin ca fiind "conflictual" și "arogant" cu colaboratorii, în special după ce echipa câștiga.

Gazeta a scris în mai multe rânduri despre faptul că "Mitraliera" nu suportă fotbaliștii cu caracter și intră mereu în conflict cu ei. Vă prezentăm mai jos conflictele în care Florin a fost implicat din momentul venirii sale la Dinamo, în februarie 2018.

Torje

Bratu nu a suportat atitudinea mijlocașului revenit în Ștefan cel Mare sezonul trecut. Fostul său coleg de cameră i se adresa cu "Bratone" și îi vorbea la per tu. Pentru a se răzbuna, Bratu l-a trimis pe Gabi pe banca de rezerve și a început să îl umilească public, declarând că jucătorul are o viață extrasportivă tumultuoasă care îl face să nu se ridice la nivelul cerințelor din play-out.

Echipa

La începutul actualului sezon, jucătorii au fost la un pas de grevă împotriva antrenorului din cauza înjurăturilor cu care acesta le împroșca în timpul meciurilor. Fotbaliștii au apelat la directorul general Ionel Dănciulescu, iar acesta i-a transmis "Mitralierei" să o lase mai ușor.

Dănciulescu

Orgolios, Bratu nu a suportat apropierea lui Danciu de jucători și, după episodul înjurăturilor, antrenorul a insistat ca Dănciulescu să nu mai stea pe bancă la meciuri, locul său fiind luat de George Trandafir.

Hanca

După 3-3 FCSB, Bratu l-a acuzat public pe mijlocașul dreapta pentru primirea unui gol, întrucât acesta nu s-a poziționat la prima bară, la un corner. Contactat de GSP, fotbalistul a spus că schema tactică a fost alta. Antrenorul, la rândul său, a declarat că nu-și mai amintește exact locul fotbalistului, dar că nu era la prima bară.

Nistor

Bratu a șters pe jos cu căpitanul lui Dinamo, încercând să îi pună în cârcă toată eșecurile echipei. A declarat că Dan a vrut să plece la FCSB, deși în urmă cu puțin timp susținea că Nistor nu vrea să plece la rivali și că este cu gândul doar la Dinamo.

Dinu

A intrat în conflict cu una dintre cele mai mari glorii din istoria clubului. Mister a analizat în stilul său specific apărarea extrem slabă a "câinilor", numind-o "șotron". Imediat după ce Dinamo a câștigat cu Viitorul, 1-0, "Bratone" l-a invitat ironic pe Dinu să îi arate cum se joacă șotronul. 

3 victorii,1 remiză și 5 înfrângeri a adunat Bratu în acest sezon de Liga 1

40.000 de €ar trebui să încaseze Bratu după ce clubul i-a reziliat unilateral contractul

"Am informații că Bratu are ceva personal cu Hanca pentru că e mai spălățel și mai bine îmbrăcat. De asta îl ține rezervă pe băiat"
Cornel Dinu

"Nu doar eu am constatat că Bratu e obraznic cu prea multă lume. După doar câteva luni de antrenat Dinamo, e infatuat și împopoțonat la prima victorie"
Cornel Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
spinoza
spinoza  •  23 Septembrie 2018, 14:15

Din păcate numărul mic de circumvoluțiuni și-a făcut simțită prezența, in cazul marelui antrenor Bratu! Slab spre foarte slab!

670756939737274
Eugeniu Apostoiu  •  23 Septembrie 2018, 13:44

Îngâmfat fără suport , crezându-se un fel de buric al fotbalului , plimbăreț după nici el nu știe ce , intolerant cu tot ce-l înconjoara Bratu nu va face carieră ca antrenor ! Așa a fost și ca fotbalist . . . . .

daweirl
daweirl  •  23 Septembrie 2018, 13:03
Postat de catalin.palcu pe 23 Septembrie 2018, 10:15

Nu poti trai din suflu si energie la nesfarsit , s-a demonstrat si cu Bratu si cu Contra. La inceput e ok , toata lumea e entuziasta si alearga, adversarii sunt surprinsi / depasiti. Dar cand incep sa se "prinda" adversarii si sa se instaleze rutina la ai nostri, incep sa iasa in evidenta lipsa de valoare, slaba pregatire tehnica si tactica . Si inca ceva la acesti 2 antrenori tineri si foarte energetici. Nu stiu sa isi faca un lot ! Ambii au mers bine (pt o vreme) cu loturi facute de predecesorii lor. Cand incep ei sa dea afara jucatori si sa aduca altii , atunci se vede cat de priceputi sunt ! Comparati cu Rednic daca vreti sa vedeti ce jucatori a adus cu exact acelasi buget si pe salarii de 6-7 mii/luna

poate energici ,nu energetici :)))mama ei de lb romana...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează