LIGA 1    •   FCSB

Confuzie totală » Cristi Tănase, despre venirea la FCSB: "Nici măcar eu nu știu ce o să fac"

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Vineri, 12 Ianuarie

Cristi Tănase (30 de ani), fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să-l repatrieze în această iarnă, a vorbit despre posibila sa venire la FCSB."Eu sunt încă sub contract cu Karabuk şi nu am semnat cu nicio altă echipă. Vreau întâi să-mi rezolv situaţia la clubul actual şi abia apoi mă pot gândi la noua destinaţie.

Nu înţeleg de unde apar atâtea zvonuri, pentru că nici măcar eu nu ştiu ce voi face în viitorul apropiat", a declarat Cristi Tănase, potrivit Fanatik.

Cristi Tănase a evoluat pentru FCSB între 2009 și 2015, reușind 20 de goluri în 154 de meciuri. 

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

Radu Fifea  •  13 Ianuarie 2018, 10:56

Cristi Tanase e un jucator mai mult decat decent. Cu siguranta ca ar avea loc la Steaua. E peste F. Coman si D. Man in acest moment.

Alexandru Chis  •  13 Ianuarie 2018, 09:57

FCSB nu are nevoie de Tanase si nici de Rusecu! Actualul lot este mult prea valoros pentru ca Tanase sau Rusecu sa agite apele! Nu cautati "salvari" de acolo unde un pot veni! Tanase si Rusescu sunt "trecutul"! Debrasati-ve de ei si cautati viitorul in jucatorii tineri pe care ii aveti. Vlad, Nedelcu, Man, Tanase si Coman represzinta vitorul. De ce vreti sa va intoarceti in trecut? Va este teama de viitor? Lasati tinetii sa-si etaleze calitatile, chiar daca vor mai avea sincope!

spinoza  •  13 Ianuarie 2018, 08:07

Pai a stiut vreodata ce face?

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase