FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Constantin Budescu a fost operat astăzi » Când va reveni pe gazon

Constantin Budescu (33 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de luni, după grava accidentare suferită la partida FC Voluntari - Farul, scor 1-0, din etapa #3 a play-off-ului Ligii 1. // foto: Imago
Constantin Budescu (33 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de luni, după grava accidentare suferită la partida FC Voluntari - Farul, scor 1-0, din etapa #3 a play-off-ului Ligii 1. // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 20:04 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 20:47

Constantin Budescu (33 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de luni, după grava accidentare suferită la partida FC Voluntari - Farul, scor 1-0, din etapa #3 a play-off-ului Ligii 1.

Mijlocașul ilfovenilor a părăsit terenul pe targă după doar 34 de minute de joc, prăbușindu-se fără a fi lovit de vreun adversar.

Diagnosticat cu ruptură de tendon, Budescu nu a scăpat de bisturiu, iar accidentarea suferită îl poate face să-și încheie cariera.

Mijlocașul de 33 de ani a fost operat cu succes la începutul acestei săptămâni, dar va sta departe de terenul de fotbal cel puțin jumătate de an.

MM Stoica, mesaj pentru Budescu, după accidentarea suferită de fotbalist: „Îl așteptăm la noi”
ACCIDENTARE
MM Stoica, mesaj pentru Budescu, după accidentarea suferită de fotbalist: „Îl așteptăm la noi”

Budescu, operat cu succes. Urmează o lungă perioadă de recuperare

Constantin Budescu a fost operat luni de către doctorul Bogdan Andrei la o clinică din București și, conform celor de la as.ro, mijlocașul se simte foarte bine în urma intervenției chirurgicale.

Greul însă abia acum va începe pentru acesta, căci perioada de recuperare se anunță una de lungă durată. 

Budescu nu mai are șanse să se întoarcă pe gazon în acest sezon, iar revenirea sa este așteptată în luna octombrie.

Budescu, optimist după accidentare: „Ne revedem curând!”

La scurt timp după accidentarea suferită la partida cu Farul, Constantin Budescu a transmis un prim mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături în momentele dificile și i-a liniștit pe fani anunțând că abia așteaptă să revină pe terenul de fotbal.

„Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune! Din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, dar ne revedem curând. Multă sănătate, vă îmbrățișez cu drag!”, a fost mesajul lui Budescu, postat pe contul său de Instagram.

MM Stoica îl așteaptă pe Budescu la FCSB: „El este al nostru”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a transmis un mesaj lui Constantin Budescu prin care îl anunță pe acesta că are porțile deschise la clubul roș-albastru, acolo unde ar putea veni pentru perioada de recuperare.

„Îl așteptăm pe Budescu la noi pentru perioada de recuperare. Oriunde joacă, FCSB este acasă pentru el. E al nostru, este un băiat special, un caracter deosebit”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

VIDEO Budescu: „Dacă promovează, aș vrea să merg la Petrolul de la anul”

Citește mai multe știri

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul » Anunț tranșant despre plecarea de la CFR Cluj: „Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol!”

Gică Hagi, mesaj clar în privința naturalizării jucătorilor străini: „Ne-am dorit globalizarea în '90. Nu avem cum să fim închiși”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează