FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, VICECAMPIOANĂ

Constantin Budescu e ținta numărul 1 la FCSB! Surpriza ar fi Denis Alibec

Budescu și Alibec au marcat împreună 24 de goluri pentru Astra în sezonul 2015-2016, în care echipa antrenată de Șumudică a câștigat titlul în fața FCSB-ului
Budescu și Alibec au marcat împreună 24 de goluri pentru Astra în sezonul 2015-2016, în care echipa antrenată de Șumudică a câștigat titlul în fața FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 09:43

Constantin Budescu e dorit la FCSB atât de Gigi Becali, cât și de cel care ar putea prelua echipa, Marius Șumudică, tehnician care îl are pe listă pe Denis Alibec, cu care s-a înțeles perfect la Astra.

de Andrei Chirică

Se anunță din nou un mercato fierbinte la FCSB. Indiferent de numele viitorului antrenor, Gigi Becali a anunțat ieri că va transfera mulți jucători. Primul pe lista sa e un fotbalist care a plecat în vara trecută de la echipă: Constantin Budescu. FCSB l-a vâdut în Arabia Saudită, la Al Shabab, pentru 2,5 milioane de euro.

"Oricând l-aș lua pe Budescu"

"Dacă l-am fi avut pe Budescu, acum eram campioni, sunt sigur de asta", a spus Becali ieri, care a adăugat: "Oricând, în orice condiții, Budescu are ușa deschisă aici". Foarte probabil, din cauza faptului că Șumudică nu va mai continua la Al Shabab, atacantul nu va mai continua în Arabia Saudită și ar putea reveni, liber de contract, la FCSB.

În ciuda unui randament foarte bun, în toamnă, în tricoul echipei saudite, în 2019, Budescu a fost mediocru. A marcat un singur gol din acțiune, iar în ultimele 4-5 săptămâni a bifat doar câteva minute pe finaluri de meci, el absentând o bună perioadă și din cauza unei accidentări.

Budescu s-a aflat în tricoul roș-albastru sezonul trecut, însă chiar și așa, gruparea antrenată de Nicolae Dică a pierdut titlul de campioană, pe care l-a câștigat tot CFR Cluj, tot cu Dan Petrescu antrenor. 

Marea surpriză: Alibec

Un argument în plus pentru venirea lui Budescu la FCSB ar putea fi instalarea ca antrenor a lui Marius Șumudică. Budescu a lucrat foarte bine cu el și la Astra, iar în Arabia Saudită a ajuns la solicitarea exclusivă a lui Șumi.

Marea bombă, în cazul în care FCSB îl va pune A1 pe Șumudică, ar putea fi revenirea lui Denis Alibec. E un fotbalist care a oferit cel mai bun randament sub comanda lui Șumudică, iar tehnicianul a discutat deja cu Gigi Becali dacă ar putea exista posibilitatea reîntoarcerii atacantului.

Becali nu s-ar opune, mai ales că Alibec a avut un conflict cu Dică, antrenor care a plecat între timp. În plus, Astra încă nu a achitat restul sumei de tranfer, peste 1 milion de euro, iar rata din vară a drepturilor TV a fost deja cedată jucătorilor, care și-au luat creanțe în acest mod în locul salariilor neachitate.

Gigi visează și la Ianis

Becali are și alt nume greu pe lista de achiziții, numai că e imposibil de realizat ce își dorește patronul FCSB. "Pe Ianis Hagi aș fi dispus să dau oricât. Și aș accepta și clauză în contract ca el să fie titular meci de meci, fiindcă știu că asta vrea și Gică, să joace Ianis mereu, a declarat Becali. Totuși, destinația lui Ianis a fost decisă deja, iar Viitorul va face anunțul privind echipa care l-a cumpărat după ce se va disputa și finala Cupei României, din 25 mai.

3.150.000 €e valoarea la care e cotat Budescu pe transfermarkt.de, cel mai înalt nivel din toată cariera atacantului de 30 de ani

2jucători a antamat FCSB pentru sezonul următor: Oaidă, de la Botoșani, și Belu, de la Astra 

5jucători vor părăsi FCSB după etapa de duminică: Stoian, Florentin Matei, Rusescu, Texeira și Stan

Și CFR anunță achiziții tari

Nu doar Gigi Becali va fi activ pe piața transferurilor. CFR va intra în preliminariile Champions League, însă traseul e unul infernal. Pe drumul spre grupe ar putea da peste nume imposibile precum Celtic, PAOK Salonic, Copenhaga, Ajax. În schimb, CFR are o șansă în Europa League, motiv pentru care șefii echipei l-au asigurat pe Dan Petrescu că sunt dispuși să cheltuiască mulți bani pe transferuri de jucători. Petrescu va face în această săptămână o listă cu 4-5 jucători pe care îi dorește.

VEZI ȘI:

Gigi Becali a anunțat pe cine vrea antrenor la FCSB! Edi Iordănescu i-a luat fața lui Marius Șumudică

EXCLUSIV Ultrașii lui FCSB nu vor să audă de Șumudică: „Mai bine pe locul 2 decât campion cu el” » Ce vor face dacă Becali îl va pune antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (11)
wishmaster
wishmaster  •  14 Mai 2019, 15:05
Postat de baba.pricina pe 14 Mai 2019, 11:50

Cei 3 suflatori si lui Gheorghe ii fac strategies. :))) Nu vine niciunul inapoi in Pipera. Antrenor o sa due Enache de la Astra. Danut Udrea, doare locul 2? Am facut ca si pe bas-arab panduru IL doare. Cat o sa fie alde Burleanu, Gheorghe nu mai pupa titlul! Am zis!

ai zis, dar numai tu știi ce... ia repede un nurofen sa nu faci vreun atac de la atâta limbă română!

baba.pricina
baba.pricina  •  14 Mai 2019, 12:20

Donkor si Vatajelu primele transferi la FCSB

baba.pricina
baba.pricina  •  14 Mai 2019, 11:50

Cei 3 suflatori si lui Gheorghe ii fac strategies. :))) Nu vine niciunul inapoi in Pipera. Antrenor o sa due Enache de la Astra. Danut Udrea, doare locul 2? Am facut ca si pe bas-arab panduru IL doare. Cat o sa fie alde Burleanu, Gheorghe nu mai pupa titlul! Am zis!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează