FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Detalii explozive de la Petrolul: Constantin Budescu i-a dat cu flit antrenorului Florin Pîrvu!

Constantin Budescu +6   FOTO
Constantin Budescu

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 15:17 / Actualizat marti, 16 mai 2023 15:48

Mijlocașul ofensiv Constantin Budescu (34 de ani) nu a jucat niciun minut în înfrângerea cu Hermannstadt, 0-1, din etapa a 8-a din play-out. Motivul? Un conflict cu antrenorul. 

Vedeta ploieștenilor a fost informat de antrenorul Florin Pîrvu că nu va fi titular și că va începe partida ca rezervă. Fapt ce l-a nemulțumit pe Budescu, așa că „decarul” a refuzat să stea pe bancă în Petrolul - Hermannstadt!

FOTO. Budescu a preferat să stea „mascotă”

+2 FOTO

„Budescu unde e? La spriț cu Tamaș? Gata, a luat vacanță?”, l-au ironizat fanii pe pagina clubului. 

Mijlocașul de 34 de ani a preferat să stea în tribună și să fie „mascotă” pentru spectatori. Sa facă poze cu cei mici și să dea autografe. Să râdă și să glumească. 

La final, Florin Pîrvu a fost întrebat dacă l-a deranjat atitudinea lui Budescu, declarând că: „Nu vreau să comentez cazul Budescu în acest moment. Mergem la Piteşti să câştigăm, nu avem de pierdut, echipa trebuie să joace până la final”. 

Începe licitația pentru noul stadion din România » Contract de 68 de milioane de euro
STADION
Începe licitația pentru noul stadion din România » Contract de 68 de milioane de euro

Ajuns la Petrolul în vara lui 2022, după ce și-a terminat contractul cu FC Voluntari, Budescu a bifat 17 meciuri în acest sezon de Liga 1. Are în dreptul său 3 goluri și 6 pase de gol. 

Petrolul, care nu are licență să joace în cupele europene, e pe locul 2 în play-out. Ploieștenii au 34 de puncte, cu un punct sub liderul FCU Craiova și unul peste FC Voluntari.

500.000 de euroe cota lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt

Citește și alte știri de fotbal intern: 

Gigi Becali a precizat suma pe care a încasat-o din biletele vândute la meciul cu CFR: „De-aia îmi doresc și Dinamo în Liga 1”

Cu cine a ținut Gigi Becali la Dinamo - CSA Steaua: „MM a spus «Băi, pierzi 400.000 de euro»”. Vrea să le facă plângere penală „militarilor”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
arapacisagain
arapacisagain  •  16 Mai 2023, 16:28

Bai neantule, nu cenzura comentariile! Jargoane de tip “flit” le folosesti in piata, nu într-un cotidian național.

arapacisagain
arapacisagain  •  16 Mai 2023, 16:24

Ha, ha, ha, esti de pomina, bai “egzplozivule”. Nu-ti bubuie capul sa scrii zilnic aceleasi nerozii? Sunteți unul mai hazliu ca altul, voi astia din troica agramaților. V-as vinde in piata ca patrunjelul, trei la leu.

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Mai 2023, 16:04

Păcat de el că își irosește ultimii ani ai carierei la echipe mărunte din a doua parte a clasamentului. Sânmărtean la vârsta lui abia își începea cariera :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează