FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Constantin Budescu, cacealma sau transferul anului la Dinamo? Ce jucător i-a promis lui Mircea Rednic că vine la Dinamo

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 12:18

Constantin Budescu, 30 de ani, i-ar fi promis lui Mircea Rednic că va veni la Dinamo. Cel puțin așa a susținut antrenorul dinamovist la conferința de presă de astăzi.

Înaintea meciului cu Poli Iași, de miercuri, ora 21:00, Mircea Rednic a vorbit despre Constantin Budescu, 30 de ani, care ar putea pleca de la Al Shabab, după ce Marius Șumudică și-a dat demisia.

„Îi spun la mulți ani lui Budescu. Îl aștept cu mare drag! M-am întâlnit cu el la aeroport și mi-a promis că va veni la Dinamo. E o știre bombă, breaking news”, a declarat Mircea Rednic, amuzat, la conferința de presă.

 

Sursă video: Facebook Dinamo

Cacealma sau transferul anului?

Venirea lui Constantin Budescu la Dinamo pare greu de realizat. Mijlocașul de 30 de ani mai are contract cu Al Shabab până în 2021 și încasează un salariu de peste 1 milion de euro pe an. 

Dacă ar pleca din Arabia Saudită și ar vrea să revină în Liga 1, Budescu are ușa deschisă la FCSB, acolo unde Gigi Becali a spus că-l așteaptă. La FCSB a bifat 13 goluri în 37 de meciuri. 

20.000 €pe lună era salariul lui Budescu la FCSB

Budescu a jucat de-a lungul carierei la Petrolul, Dalian Yifang, FCSB și Al Shabab. Budescu a fost campion cu Astra în sezonul 2015-2016, fiind decisiv pentru succesul echipei antrenate atunci de Marius Șumudică. 

„Budescu e oricând binevenit la echipă. Ar fi fost mai bine dacă-l aveam în acest sezon. Dacă e liber, îl aștept”Gigi Becali

Citește și:

EXCLUSIV Curățenie la Dinamo! Mircea Rednic dă afară 9 jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
2036290743290484
Ion Marin  •  22 Mai 2019, 11:06

Draga Mircea , sper sa citesti comentariile mele ,nu sa tii cont de ele.Dinamo a inceput cu Traian Ionescu, cu Angelo Niculescu si cu nea Nae Nicusor , pe care tu il stii foarte bine.Si de prin 1965 , cu doi colosi ai fotbalului romanesc , Cornel Dinu si Mircea Lucescu, chiar daca Lucescu, baleteaza intre Steaua si Rapid, si lui ca si lui , unui vanator de mistreti , Ion Tiriac , glorie le a dat Dinamo Bucuresti.Dar unii oameni sunt nerecunoscatori, numai oamenii destepti sunt altruisti, si Lucescu si Tiriac , ar trebui sa stea in fata Clubului Dinamo in genunchi si sa se roage ca la Sfintele Moaste, dar astia suntem noi oamenii , nu stim sa daruim , un crampei din ceea ce am primit.Dar tu ai facut ceva intrun moment foarte greu din istoria acestui club , ceea ce nu au facut cei doi , TIRIAC SI LUCESCU, ai sacrificat nervi , bani si ai salvat clubul de la RETRGRADARE, IN REST NU MAI CONTEAZA.Cand Lucescu te a pus libero langa Ando a avut fler.Dar, astazi trebuie sa faci mai mult pentru toata suflarea dinamovista.Ai grija cum abordezi sezonul urmator, spiritul lui Dinamo , este ranit si trebuie sa te gandesti bine in selectie, nu mai este timp de pierdut.Cauta jucatori tineri si , tehnici si cu spiritul de sacrificiu al lui CORNEL DINU.Voi hunedorenii , tu cu Ando si ceilalti ati aratat ca va trageti din neamul dacic al lui Decebal , luptatori de prima mana.

adriann_
adriann_  •  21 Mai 2019, 23:50
Postat de shark_34 pe 21 Mai 2019, 17:07

E de-al vostru.

Fii ma serios, e un userist care se baga in seama pe-aici cu diverse aberatii si in rest baga propaganda politica la greu.

adriann_
adriann_  •  21 Mai 2019, 23:48
Postat de rocky2 pe 21 Mai 2019, 17:07

Moti a executat primul penalty pentru bulgari si a marcat! Apoi a aparat doua si a eliminat fcsb! Unde va gaseste pe voi astia care va bagati ca musca-n lapte, dar nici nu stiti pe ce lume traiti?:)))

Prostea, tu cu manuta ta ai scris "PENALTY-UL DECISIV", DESPRE ALA ERA VORBA. Pe ala l-a APARAT nu l-a executat Moti (cum ai scris tu). Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează