FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Numire-surpriză la CSU Craiova! Constantin Schumacher: „Vin să luăm titlul!” » Cum va arăta noul staff tehnic în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 19:01

Constantin Schumacher (43 de ani), fostul antrenor al Rapidului în Liga a 4-a, va fi secundul lui Corneliu Papură pe banca celor de la CSU Craiova în sezonul următor.

Constantin Schumacher va face parte din echipa cu care CSU Craiova vrea să atace titlul în sezonul următor.

Informația publicată azi de Fanatik l-a confimat, practic, pe Papură în funcția de antrenor principal și în noul sezon.

GSP.ro l-a contactat pe Schumacher, care a vorbit despre planurile oltenilor.

- Bună ziua, domnule Schumacher! Este adevărat că v-ați înțeles cu cei de la CSU Craiova?
-Da, este adevărat. M-am înțeles cu domnul Rotaru. Voi fi secundul lui Corneliu Papură. El va fi sută la sută antrenorul Craiovei în sezonul următor.

- Ați discutat despre obiective?
- Sigur. Obiectivul nostru nu poate fi decât unul singur: titlul!

- Ce credeți că i-a lipsit Craiovei anul acesta pentru a se lupta la campionat?
-Cred că principala problemă a fost inconstanța. Nu a legat meciurile bune. În plus, jucătorii care au plecat aveau o calitate superioară celor care au fost aduși în locul lor. Cred că se aștepta mult mai mult de la fotbaliști precum Meza Colli sau Donkor.

- Cum va arăta perioada de transferuri?
- Suntem deja în discuții cu patru, cinci jucători. Decizia finală îi va aparține lui Corneliu, el va decide tot.

6meciuri oficiale a prins Papură ca interimar în acest sezon: 4 eșecuri și două victorii

Ca jucător, Constantin Schumacher a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist la Foresta Fălticeni, FC Argeș, Rapid, Gloria Bistrița, FC U Craiova (echipa dezafiliată în 2011, cu care a retrogradat la finalul sezonului 2004-2005), Volyn Lutsk, Ceahlăul Piatra Neamț, Internațional Curtea de Argeș sau Anagenisi Giannitsa.

În 2010, Schumacher a debutat în meseria de antrenor, la Girom Albota. În 2011 i-a preluat pe cei de la Juventus București. Au urmat aventuri pe banca celor de la Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, SCM Pitești sau Petrolul.

Sezonul precedent a reușit promovarea în Liga 3 cu Rapidul, apoi a antrenat la Atletic Bradu, unde i-a pregătit, printre alții, pe Florin Costea și Mihai Dina, foștii atacanți ai lui FC U Craiova. 

 

Vezi și: 

7 scurte » Ce a sărbătorit Craiova, locul 4? Se poate acoperi cu bip-uri eșecul unui întreg sezon?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  21 Mai 2019, 20:07

Nici macar de gluma proasta nu e buna stirea asta... daca se adevereste, rotarica, o sa ai destul loc pe stadion... n-o sa te mai deranjeze nimeni, ARICIULE...

238318103520970
Autel Radulescu  •  21 Mai 2019, 13:05

Cu Papura si Schumacher antrenori s-a trminat cu Craiova si suporterii olteni. Liga a 2-a este singurul obiectiv a. Lui Rotaru.

ucv1948
ucv1948  •  21 Mai 2019, 11:59
Postat de Irinelionut Sandu pe 21 Mai 2019, 09:02

Vezi ca ești într o eroare mare csu nu deține palmaresul cât nici mititelu pt ca palmaresul este pe o firma falimentara a lui mititelu și nu a fost scoasă la licitație!

Clubul Sportiv U Craiova are palmaresul de la infiintare ( 1948 ) pana in 1991 , cand si-a inchis sectia de fotbal , si de la reinfiintare ( 2013 )pana in prezent .... Din aceasta cauza Justitia Romana ( ICCJ ) a hotarat ca acest club este singurul care poate detine Numele U Craiova si Culorile alb-albastru . Intradevar , Ce ramane de stabilit in justitie este ca sa se dea o hotarare judecatoreasca in privinta perioadei 1991 pana la faliment , adica daca apartine tot Clubului Sportiv sau este pe firma lui Mititelu ... Dar cum tot Justitia Romana a hotarat ca echipa lui Mititelu este un SRL infiintat in 2017 , e mai complicat...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează