FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Continuă problemele din vestiarul unei formații de Liga 1! Un fotbalist de bază a fost trimis la echipa a 3-a

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 18:01

Atacantul Mihai Voduț (23 de ani) se află în mijlocul ultimului scandal de la FC Voluntari. Refuzul de a-și prelungi contractul i-a enervat pe conducători.

Fotbalistul a aflat că va trebui să joace la echipa a 3-a până când se va răzgândi. Motivul oficial al clubului ar fi că nu acceptă acte de indisciplină.

Cotat la 150.000 de euro, Mihai Voduț adunase 9 meciuri în acest sezon de Liga 1, a marcat de 3 ori și a oferit alte două pase decisive. Jucătorul a reușit să și înscrie în victoria echipei sale cu Athletico Floreasca, scor 5-1. 

Voduț nu este singurul jucător care a fost trimis să se antreneze cu juniori. El a fost ceva mai ghinionist față de Adrian Bălan. Acesta nu a fost retrogradat la Voluntari III, ci la echipa a II-a, din Liga a 3-a. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează