FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Continuă scandalul de la Poli Iași! Și primarul s-a prins în „horă”

Jucatori Poli Iași
Jucatori Poli Iași

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 16:02

E haos la Poli Iași! Membrii Comitetului Director și primarul Chirica își pasează responsabilitatea încheierii contractului de asociere cu Horia Sabo.

Războiul dintre membrii Comitetului Director (CD) al clubului, susținuți de primarul Mihai Chirica, și asociatul Horia Sabo, de care aceștia vor să scape, mai scrie un capitol. Omul de afaceri băimărean a făcut miercuri o dezvăluire ce a creat disensiuni în cealaltă tabără: "Contractul meu cu Poli e unul de management, nu de investitor! N-am vrut să bag bani, pentru că era o descoperire financiară uriaşă faţă de un bun pe care nu-l deţineam".

"E și vina lui Ambrosie"

Primarul a reacționat azi, negând implicarea sa în discuții. Și i-a pasat responsabilitatea președintelui executiv al lui Poli, Adrian Ambrosie. "Au fost câteva opţiuni pe care clubul le-a ales. Eu nu le-am dorit decât succes şi sprijin. Am o singură viaţă, care se pare că este atât de scurtă încât nu vreau să o pierd cu tot felul de cetăţeni care îşi pierd vremea crezând că fac performanţă. E şi vina lui Adrian, fiindcă nu reuşeşte să aducă oameni de calitate lângă el, nişte colaboratori care să facă performanţă în continuare", a punctat Chirica.

"Cine a semnat să răspundă"

Ambrosie, la rându-i, arătase cu degetul spre Leonid Antohi, președintele CD, într-o emisiune difuzată marți la Digi 24 Iași. "Şeful executivului ieşean a afirmat că vinovat de contractul de asociere cu Horia Sabo este cel ce «a pus semnătura», cu trimitere către preşedintele Consiliului Director, Leonid Antohi. Acesta a precizat însă în repetate rânduri că el nu a făcut altceva decât să parafeze o înţelegere negociată în principal de Ambrosie", se arată în Ziarul de Iași.

6.340.981 lei,aproximativ 1.364.000 de euro, era cuantumul datoriilor lui Poli la 31 decembrie 2018, potrivit președintelui executiv Adrian Ambrosie

 

270.000 €susține Sabo că a adus până acum în club, plus 100.000 barter. Până la finele returului ar urma să intre în cont diferenţa până la 430.000 de euro, iar pe parcursul lui 2019, diferenţa până la 1,8 milioane de euro, contracte în derulare

110.000€e bugetul lunar net de salarii pentru jucătorii și staff-ul lui Poli. Sabo n-a virat încă banii pe decembrie 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează