FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Continuă scandalul la Juventus Bucureşti » Măsură inedită: ce vrea să facă Oprița la antrenamentul de azi

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 22 august 2017 10:36

Daniel Opriţa şi-a anunţat demisia de la Juventus la finalul partidei cu FCSB (1-2), însă neînţelegerile financiare cu patronul clubului l-au împiedicat să părăsească echipa, iar azi intenţionează să meargă la antrenament alături de oficiali AFAN şi FRF. 

Opriţa a fost împiedicat luni de forţele de ordine să participe la antrenamentul echipei, la cererea patronului Ionel Ciuclea. Astăzi, tehnicianul intenţionează să meargă la baza de pregătire a lui Juventus alături de reprezentanţi AFAN şi FRF, la antrenamentul programat pentru ora 17:00. 

Opriţa îşi doreşte salarii compensatorii pentru a pleca de la Juventus Bucureşti, dar patronul clubului nu este de acord. Mai mult decât atât, antrenorul acuză că oficialii nu îi plătesc salariul şi nici nu îl lasă să muncească.

După primele şapte etape, Juventus este ultima clasată a Ligii 1, cu doar două puncte. 

Citeşte şi:

» Scandal la Juventus! A vrut să vină la antrenament, dar forțele de ordine nu l-au lăsat

» Dezvăluiri incredibile ale lui Oprița: "La pauza meciului cu Steaua, a intrat în vestiar și ne-a jignit"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pogav
pogav  •  22 August 2017, 14:53

Bine, inteleg ca se da in Oprita pentru ca Juventus este pe ultimul loc in Liga 1! Si ca cel care da mai tare este patronul echipei, Ionel Ciuclea! Ce nu inteleg insa, este cum de nu intelege pseudo-patronul asta ca fara sa bagi bani (sa cumperi jucatori, sa platesti salariile la timp, sa asiguri conditii bune de pragatire) nu poti nici macar supravietui in Liga 1, daramite sa mai faci si performanta! Asa ca este mai simplu sa dai vina pentru nerealizari pe antrenorul echipei decat pe neputinta ta de boss de carton! Nu-i asa, nea Ciuclea?

romulus65
romulus65  •  22 August 2017, 14:19

Dupa meciul pierdut cu FCSB a spus ca isi da demisia, ca el nu sta la Juventus doar pentru ca are contract si sa castige bani. Acum inteleg ca vrea plati compensatorii pentru a pleca. Eu stiu ca primesti plati compensatorii daca esti dat afara inainte de terminarea contractului nu si daca iti dai demisia. Sigur daca are restante de primit trebuie sa si le primeasca dar nu plati compensatorii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează