FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Continuă telenovela Ioniță » Dani Coman face dezvăluiri despre jucător: "E prost sfătuit! Noi i-am dat ce am vrut" » Întâlnire decisivă pentru transfer

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 10:58

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit despre situația lui Alexandru Ioniță II, jucător care refuză să semneze prelungirea contractului și a fost trimis la echipa a doua.

Oficialul giurgiuvenilor a spus că mijlocașul de 23 de ani, care mai are contract un an de zile cu Astra, este trimis la echipa a doua și că miercuri va fi o întâlnire cu oficialii celor de la CFR Cluj, club care-l vrea cu insistență.

"Ioniță va merge la echipa a doua. El vrea să plece, este prost sfătuit. Noi i-am oferit prelungirea contractului. El ne-a spus ce dorește și după 2 săptămâni i-am spus că îi dăm tot ce cere. Dar ne-a transmis că nu mai dorește să continue. E vorba de viața lui aici. I-am dat 100.000 de euro primă la prelungire și avea cel mai mare salariu de la Astra. I-am zis că dacă va continua, va avea multe oferte din străinătate.

Noi nu vrem să-l ținem cu forța. Vom discuta mâine cu CFR Cluj. Acum nu este nicio ofertă concretă. Vom vedea ce va fi. El nu are maturitatea de a juca acum în străinătate. În mai trebuie un an în care să joace meci de meci. Abia atunci va putea pleca într-un campionat puternic", a spus Dani Coman la TV Digi Sport.

1.500.000 €este cota lui Alex Ioniță II, potrivit transfermarkt.de

Ioniță e la Astra din 2014, iar în acest sezon a marcat 10 goluri în 20 de meciuri în Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  09 Ianuarie 2018, 15:37

Si uite asa se poate distruge cariera unui jucator. Cine stie saracul daca va mai prinde un transfer bun.

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Ianuarie 2018, 15:07

Dle Dani Coman, un pic cam deformat ne prezinti lucrurile. Poti sa ii dai mai mult,unui jucator, pentru o prelungire, dar el daca primeste mult mai mult de la altul, va vrea sa plece. Da, il veti tineti la juniori, insa voi veti pierde, in principal, pentru ca daca nu joaca, nu va ajuta clubul in retur, apoi la juniori ii scade si cota. Ce veti castiga ? Veti distruge un jucator, caruia TREBUIE sa ii dati oricum banii, apoi cind il veti pierde nu castigati nimic. Nu mai vorbesc ca baiatul a debutat si la Nationala. Nu pot crede ca Nicolae poate fi atata de prost si de ranchiunos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează