FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra contestă o decizie tactică a lui Miriuţă: "Nu-mi convine"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 20:58

Cosmin Contra, antrenorul echipei naţionale, fost tehnician la Dinamo, e nemulţumit de faptul că Steliano Filip a fost utilizat de Vasile Miriuţă pe postul de mijlocaş central. 

"Nu-mi convine că Steliano Filip joacă mijlocaş central, eu am nevoie de el fundaş stânga", a declarat selecţionerul. 

Contra a vorbit ulterior şi despre alte probleme din cadrul fostei sale echipe şi crede că Bokila ar fi dat un randament mai bun dacă ar fi antrenat-o în continuare pe Dinamo

"Bokila poate să joace mult mai bine. Dacă eu aş fi rămas, cred că randamentul lui ar fi fost altul. Nici nu joacă, ca să poţi să-ţi dai seama dacă poate fi cel de dinainte. Joacă doar 15-20 de minute. Cine nu mai dă randament dintre cei care au venit în vară? Katsikas are trei goluri, Salomao are multe pase de gol, Nascimento are un potenţial extraordinar. 

Eu am luat decizia ca Albin să plece. S-au pierdut puţini bani, oricum, faţă de câţi bani s-ar fi pierdut dacă ar fi rămas la echipă", a mai spus "Guriţă", la TV Digi Sport. 

...despre şansele ca Dinamo să prindă play-off-ul: "Ca valoare, Dinamo este în primele patru. Cred că cei de acolo pot prinde play-off-ul dacă vor juca la fel cum au jucat în ultimele trei meciuri. Jucătorii care sunt plecaţi sub formă de împrumut au plecat pentru că la Dinamo nu aveau şanse să joace sub comanda mea". 

"Singura ofertă concretă în acea perioadă a fost pentru Filip. A fost o sumă de bani cu care patronul n-a fost de acord, deşi Filip îşi dorea foarte mult să plece" Cosmin Contra, selecţioner România

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
mosvasile
mosvasile  •  13 Decembrie 2017, 14:38

De ce nu-ti convine Contra?Oricum nu l-ai fi chemat,ca postul e ocupat de Tosca si doar nu o sa te certi cu Anamaria !

vasy86le
vasy86le  •  13 Decembrie 2017, 08:22
Postat de valyomanyd pe 12 Decembrie 2017, 21:38

Frumosule, deosebitule ! :))) Să nu îți fie de deochi ! :)) P.s. Doar proștii narcisiști discută de aspectul fizic al altei persoane !

Eu cred ca el e dezamagit, ar fi vrut sa-l ia de barbat dar nu-i place aspectul lui :))

vasy86le
vasy86le  •  13 Decembrie 2017, 08:20

Eu zic ca Filip nu are ce cauta la nationala, asa ca Miriuta poate sa-l joace unde vrea.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează