FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Contre FCSB - Dinamo, în direct la TV! Duckadam nu vede cu ochi buni viitorul rivalei: "Ați râs de noi!" » Replica lui Bratu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 18:53

Helmuth Duckadam, 59 de ani, și Florin Bratu, 38 de ani, s-au contrat în direct la TV. Președintele de imagine al FCSB-ului e de părere că situația lui Dinamo va fi mai proastă în sezonul viitor, însă tehnicianul roș-albilor a ținut să-l contrazică. 

"Au râs de noi când s-au scindat suporterii, de când e treaba cu FCSB și Steaua. Dar se pare că și la Dinamo se va întâmpla asta. Eu nu cred în aceste proiecte, foarte mulți suporteri se dau mari susținători, dar nu vin la meciuri.

Dacă nu se vinde clubul Dinamo, din sezonul viitor va avea o soartă foarte rea din punct de vedere financiar. Nu va putea aduce jucători. Va trebui să joace cu ce găseşte gratis. Eu cred că anul viitor le va fi mai greu ca anul ăsta", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

După declarațiile lui Duckadam a intervenit Bratu:

"Jucători vor veni. Putem găsi jucători buni, gratis. Dacă urmăreşti, ai ochişori buni, îi simţi, se pot găsi soluţii. Noi nu ne comparăm cu nimeni. Dacă vor veni jucătorii respectivi, pe care i-am ochit, o să concurăm şi cu «verzişorii» de care spui tu (n.r. referindu-se la puterea financiară a lui FCSB).

Banii nu sunt totul în fotbal. Aşa, Steaua, după cât a investit, trebuia să aibă avans de 20 de puncte acum. Să nu se mai chinuie să câştige campionatul. Cred că e vorba de o strategie bună.

Îi avem pe cei de la Academia Hagi, cu un buget de 3 milioane, care au câştigat campionatul. Steaua a investit 10-15 milioane. Nu cred că trebuie să dăm atâţia bani. Nu-ți garantează nimeni că vei câştiga campionatul. Contează, dar nu e cheia succesului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
zizu
zizu  •  27 Aprilie 2018, 07:39
Postat de steaua1986forever pe 26 Aprilie 2018, 23:47

hahahahahaha, dar halatul, cat e halatul?

putin mai mult,ca inteligenta ta! veziti de spitalul de nebuni de la fcsb....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Aprilie 2018, 23:47
Postat de zizu pe 26 Aprilie 2018, 22:07

*** ....sai explice patronul cum e sa te bucuri de raul altuia! nu vorbesc neaparat de ce e acum la dinamo! la fcsb si au facut o ei cu mana lor.....! la dinamo isi baga coada si becali....asa cum si a bagat o si cu barboianu....

hahahahahaha, dar halatul, cat e halatul?

2086200528284466
Nello Milano  •  26 Aprilie 2018, 22:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează