FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CS U CRAIOVA, AZI, ORA 21:00, TV LOOK, TV DIGI, TV TELEKOM, GSP.RO

Convulsii în culise la CFR Cluj, înaintea meciului cu Craiova: ședință de urgență la club, două capete ar putea să cadă în următoarele ore

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 17:32

Lucrurile sunt departe de a se fi calmat la CFR Cluj. Înaintea meciului de azi cu Craiova de acasă, programat de la ora 21:00, au redevenit de actualitate demiterile lui Mureșan și Conceicao, după o ședință la club. 

Neluțu Varga nu l-ar mai dori pe Iuliu Mureșan în club, dorind să pună un alt președinte în locul său, anunță TV Telekom Sport. Acesta e dezamăgit de felul în care a fost gestionată situația în acest start de sezon.

Sursa citată anunță că în această noapte se va lua o decizie finală în privința lui Mureșan. Și nu numai a sa. Demis ar putea să fie și Toni Conceicao, omul adus de Mureșan, căruia un pas greșit azi i-ar fi fatal. La fel și Răzvan Zamfir.

două nume noi în conducere

Într-o ședință de urgență, care ar fi avut loc azi, și la care au participat Neluțu Varga, Marian Băgăcean și juristul celor de la CFR ardelenii ar fi stabilit ca  Marian Copilu să revină în club, în cazul în care se renunță la Mureșan.

Copilu a fost manager general anul trecut, în sezonul de titlu. 

Conform TV Digi Sport, și Daniel Stanciu ar urma să fie cooptat, ca director sportiv.

Mureșan nici n-ar fi fost azi pe la club, lucru total neobișnuit pentru o zi de meci cum este cazul de față. 

3 variante de antrenor

Conform informațiilor GSP.ro, CFR Cluj are pregătite deja 3 nume de posibili înlocuitori pentru Toni Conceicao. Toate surprind, chiar dacă cei trei au mai antrenat în trecut gruparea "feroviară". 

Primul pe listă ar fi Vasile Miriuță, 50 de ani, liber de contract după despărțirea de Dinamo. Acesta a mai antrenat-o în două rânduri pe CFR Cluj, ultima oară în sezonul 2016-2017.

Se vehiculează inclusiv o revenire a lui Edward Iordănescu, 40 de ani, tehnician demis de la campioana României în acest sezon după doar 3 meciuri.

Ultimul pe listă e Dusan Uhrin Jr, 50 de ani, un alt tehnician care nu are contract în momentul de față. Acesta a antrenat ultima oară la Mlada Boleslav, în Cehia, și mai are la activ trei experiențe în România: a antrenat de două ori la Poli Timișoara și o dată chiar la CFR.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
fanucraiova48
fanucraiova48  •  02 Octombrie 2018, 09:31

Din ce stiu si am auzit Domn Doftor are actiuni la CFR deci demiterea face parte de domeniul SF-ului , restul articolului APA de ploaie sau frectie la picior de lemn

traian_v
traian_v  •  02 Octombrie 2018, 06:51

Ce Varga si Bagacean… Clubul este 100% al lui Paszkany, cu banii lui plateste tot.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  02 Octombrie 2018, 02:04
Postat de florianveress pe 01 Octombrie 2018, 19:28

Ați uitat să scrieți la sfârșitul articolului “hai fc fcsb popești leordeni”!

Steaua a castigat deja , 3-1 cu Hermanstadt ! :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează