FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » CFR nu se oprește din transferuri » Iuliu Mureșan a anunțat ce jucători mai aduce

FOTO: Alex Nicodim +10   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 16:38

CFR Cluj vrea să se lupte pentru câștigarea campionatului și a fost cea mai activă echipă din Liga 1, transferând 10 jucători până acum.

Iuliu Mureșan, președintele clubului din Cluj, este în cantonamentul din Slovenia al echipei lui Dan Petrescu și a anunțat noi transferuri.

"Am transferat jucători mulți, dar am fost obligați pentru că au plecat mulți.  Deși am făcut 10 transferuri până acum, vom mai aduce 2-3 jucători. Vor fi doi mijlocași laterali și un portar.

Nu sunt nume sonore. Noi aducem jucători care își fac un nume la noi și pe care îi vindem. Poate o să fie și revenirea unui jucător care a fost la noi. Avem mai multe piste.

Până acum, ne-au ieșit transferurile. În general, am făcut achizițiile pe care le-am dorit. Au fost aduși jucători pe posturile dorite de Dan Petrescu și cu acordul acestuia", a spus Iuliu Mureșan.

"Sunt sigur că Dan Petrescu va face treabă bună. Este un antrenor foarte dedicat și toată ziua se gândește doar la fotbal" Iuliu Mureșan

CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia)
Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, D. Roman, Bud, Vâtcă, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
danut1971
danut1971  •  26 Iunie 2017, 20:00

deci concluzia e ca gigi si fcsb-isti nu vor lua nici un trofeu si vor ramane iarasi cu buzele umflate la final! ha ha ha

1313886292042649
Vlad Baciu  •  26 Iunie 2017, 18:03

Mai joaca maine amical cu Partizan sau s-a anulat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează