FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Spania » Emoții pentru Cristi Tănase! N-a mai ajuns în cantonamentul din Spania al lui FCSB

Imagine cu Cristi Tănase pe Aeroportul din Otopeni
Imagine cu Cristi Tănase pe Aeroportul din Otopeni

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 20:29

Cristi Tănase a semnat cu FCSB, iar astăzi trebuia să ajungă în cantonamentul roș-albaștrilor din Spania. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

UPDATE 23:18

Cum avionul nu se știe când va pleca de la Sevilla la Malaga din cauza ceții, Tănase va fi adus în cantonamentul roș-albaștrilor de la Cala de Mijas cu o mașină. Distanța de la Malaga până în cantonament e de aproximativ 230 de kilometri. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a decolat astăzi spre Malaga, însă avionul n-a putut ateriza acolo din cauza ceții și a fost direcționat spre Sevilla, unde vremea era favorabilă.

Roș-albaștrii îl așteptau pe Tănase la Malaga, ei fiind cazați la complexul La Cala Resort. FCSB va disputa și trei amicale în Spania. 

4 luni
are Cristi Tănase contract cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează