FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Corespondență GSP din Brașov » VIDEO + FOTO Măldărăşanu cere transferuri la Astra: "Zilele viitoare rezolvăm"

FOTO: Eduard Apostol +9   FOTO
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2018 15:10

Astra Giurgiu a câştigat campionatul în 2016, a trecut printr-un proces de reconstructive vara trecută, a ajuns totuşi în play-off, iar zilele trecute l-a numit pe Marius Măldărăşanu antrenor principal.

Prima experienţă de acest gen pentru fostul fotbalist al Petrolului Ploieşti şi Rapid, el fiind promovat de la echipa secundă a Astrei. De vineri, lotul giurgiuvenilor este cantonat în Poiana Braşov şi se pregăteşte la Râşnov. Într-un cadru natural deosebit, printre picături de ploaie şi turişti, dar fără trei piese importante din sezonul precedent. Iar Măldă a mărturisit că se simte plecările lui Florentin Matei, Urko Vera şi Takayuki Seto, însă aşteaptă cel puţin un transfer zilele viitoare.

"Zilele viitoare rezolvăm"

"Ca o glumă, sper să fie din ce în ce mai uşor, deşi e imposibil. O să mă adaptez la această surpriză frumoasă ce mi-a rezervat viaţa. Am găsit un grup, mi-e mai uşor faţă de ceea ce a trebuit să facă Edi Iordănescu vara trecută. Ne trebuie un atacant şi un număr 10, sper ca zilele viitoare să se clarifice cu două transferuri", a comentat antrenorul.

"Vrem în play-off"

Planurile sunt mai mult decât îndrăzneţe. "Da, vrem în play-off. Cu toate că nu ştiu câte şanse ni se dau. Dar în trecut Astra s-a luptat în cupele europene, aşa că nu ne putem propune decât obiective îndrăzneţe.

Sper că va fi un echilibru financiar, am convingerea că problemele se vor rezolva. Întârzieri dacă sunt, îmi doresc mereu să fie rezolvabile. Nu se pune problema să plece Balaure! Dacă va veni vreo ofertă financiară bună şi pentru club, atunci se poate discuta despre orice jucător, însă n-am fost anunţat până acum de ceva de genul acesta", a mai spus Măldărăşanu. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează