FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Corespondență GSP din Cipru // FOTO Noi tensiuni în cantonamentul lui Dinamo » Un jucător de bază, marginalizat de staff: "Băi, cu tine vorbesc, nu auzi?"

Abătut pe bancă, Penedo privește în gol // FOTO: Ionuț Iordache / Gazeta Sporturilor +2   FOTO
Abătut pe bancă, Penedo privește în gol // FOTO: Ionuț Iordache / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 09:56

Jaime Penedo s-a antrenat sâmbătă pentru prima oară cu echipa, dar a făcut doar alergări ușoare și a stat departe de restul colegilor, interacționând foarte puțin cu grupul.

S-a întors fiul rătăcitor! După nenumărate amânări și presupuse toxiinfecții alimentare, Jaime Penedo, 36 de ani, s-a antrenat ieri din nou cu Dinamo.

Portarul a ajuns în cantonamentul de la Limassol acum două seri și a intrat de sâmbătă dimineață în programul echipei, însă sursele GSP din staff-ul tehnic susțin că sud-americanului îi va lua cel puțin două săptămâni de cantonament pentru a-și reveni, însă stagiul din Cipru se termină pe 26 ianuarie:

"Sunt bine acum și sunt pregătit de antrenamente. Vreau să joc!", a transmis internaționalul panamez reporterilor Gazetei.

Jaime s-a limitat la alergări ușoare și streching în zone retrase, departe de restul colegilor săi de pregătire, Brănescu, Muțiu și Eșanu. Penedo chiar l-a ignorat pe antrenorul cu portarii, Cristian Moldovan, care a ridicat tonul pentru a se face înțeles: "Băi, cu tine vorbesc, ce faci, nu auzi? Vino aici!".

Penedo nu a răspuns, doar a ridicat capul din pământ și a venit cu o privire pierdută în alergare spre grupul portarilor, semn clar că relațiile dintre el și club s-au deteriorat după ce acesta nu a respectat programul echipei.

Spre jumătatea antrenamentului, Penedo a renunțat total la pregătire și s-a așezat pe bancă, privind gânditor în gol.

"Ce adeverință medicală are Penedo? Are și pentru banii pe care îi vrea de la Dinamo? Să priceapă că am mai jucat și noi în străinătate, ne-a fost și nouă rău, dar tot ne-am prezentat la echipă"
Dănuț Lupu, scouter Dinamo, la TV Digi Sport

"Penedo trebuie să apere la Dinamo ca să prindă CM. Dacă va fi rezervă, șansele sunt mici. Acum va avea nevoie de două luni de pregătire, să vedem dacă-și intră în ritm"
Dănuț Lupu, scouter Dinamo, pentru aceeași sursă

88%dintre meciurile lui Dinamo a bifat Penedo în acest sezon, 22 din 25

Vezi și: Dinamoviștii îl acuză pe Penedo după ce a ajuns în cantonament: "Ai și adeverință pentru banii pe care îi ceri?"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Ianuarie 2018, 20:16

Vai vrînceanule, ce titlu la fel de inteligent ca și tine !!! Ce...”tensiuni” ai văzut tu tiripliciule ? Poate ai scris fițuica pe tejgheaua barului de unde nu te mai dezlipești, *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 15:42
Postat de mosvasile pe 21 Ianuarie 2018, 15:01

Am vazut un comentariu-cred ca ironic-ca "Miriuta e un om de suflet si excelent psiholog,care isi sustine echipa si jucatorii"!Daaa!S-a vazut!Mai ales in scandalul cu asa zisa "betie de la hotel",cand a dat vina pe jucatori ca sa-si salveze postul!Sau cum a reusit sa-i faca pe Romera sau pe Nemec sa nu mai inteleaga nimic!Dee fapt e un imbarligator si un guraliv! Iar Dinamo nu are nevoie decat de...antrenor!Atat!

A fost antrenor la CFR. Vesnic cu zambetul pe buze ,nu-si apostrofa jucatorii ii incuraja mereu. Si CFR juca excelent.Dezinvolt ,combinatii ,goluri frumoase. Este un psiholog desavarsit ,un coleg de echipa cu jucatorii.Nu poarta ranchiuna nimanui ,trece lejer peste unele deceptii, este un fel de Sumudica ardelean.

1656627187987246
George Catalin Oprea  •  21 Ianuarie 2018, 15:38

Bai fratilor voi ori sinteti nebuni or numai judecati; pai Penedo va tinut in posturi pe toti daca nu era el DINAMO juca sa nu cada in B. Mie scirba de felul cum aburiti LUMEA new dinamo bla bla bla, numai abureli si dupa o saptamina aduceti un rebut si vreti sa inchideti gura la OAMENI, in mintile voastre hai ca i-am mai prostit inca odata. Lumea sa saturat de aburelile voastre de amatori .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close