FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Corespondență GSP din Cipru » La un an după ce s-au bătut, Miriuță i-a băgat în aceeași cameră! Declarații savuroase: "O are grea de tot cu mine" :D

foto: Ionuț Iordache (GSP)
foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 10:23

Dan Nistor și Laurențiu Brănescu sunt colegi de cameră în cantonamentul lui Dinamo, deși în 2016 s-au bătut în vestiar la pauza unui meci.

2016. Dinamo-Chiajna 0-1. La pauza meciului, Laurențiu Brănescu și Dan Nistor au izbucnit și s-au încăierat pentru că jocul echipei nu mergea. Cei doi au fost despărțiți cu greu de Andone, iar Gazeta Sporturilor dezvăluia în exclusivitate acel moment din vestiar. (Detalii aici)

A trecut aproape un an și jumătate, iar cei doi războinici sunt din nou împreună, buni prieteni și chiar colegi de cameră în cantonamentul de la Limassol. Provocați de Gazetă, dinamoviștii au acceptat să reamintească acel moment.

- Laurențiu, cum a fost bătaia cu Nistor?
- (râde) E mult spus bătaie. Eu m-am înțeles mereu bine cu Dan, dar la meciul cu Chiajna a fost, așa, cum să-i zic, o cumpănă (râde). Nu reușeam să câștigăm, toți cei care eram pe teren aveam foarte mulți nervi, Dan a crezut că am greșit eu, a comentat, eu mă știam nevinovat și uite așa s-au aprins spiritele.

- Când v-ați împăcat?
- A doua zi. Am făcut ședința tehnică, ne-am uitat atent la faze și Dan a văzut că n-am avut nicio vină. Ne-am strâns mâna și am fost la fel ca înainte. Bine, Nistor așa e tot timpul, îl știe toată lumea. E foarte ambițios și se agită mereu pentru echipă.

- Dacă ar fi să vă bateți până la capăt, cine crezi că învinge?
- (râde) Dacă îmi dă el primul un pumn, e posibil să cad. Dacă nu mi-l prinde, nu vreau să mă gândesc. Glumesc, chiar suntem în relații foarte bune. Bine, mă mai ține el pe mine treaz noaptea, dar îl las în pace.

VERSIUNEA LUI DAN Nistor

- Dane, varianta ta care e?
- Aia adevărată! Normal că eram foarte nervos și s-au încins spiritele. Păi, cum să bată Chiajna pe Dinamo? Eu am fost învățat de părinții mei să nu accept niciodată înfrângerea și să trag cât pot de tare pentru ce îmi doresc. Și nu m-am schimbat, am să fac la fel și de acum înainte!

- Adică o să-ți cerți în continuare colegii?
- Am să stau mereu cu gura pe colegii mei mai tineri, dacă văd că se pierd. Dacă nu realizează că joacă la Dinamo, le aduc eu aminte. Jucăm la un club foarte mare și trebuie să fim cei mai buni. Dacă nu, iese ceartă (râde). Ce a fost a trecut imediat, acum suntem prieteni buni.

 - Brănescu spune că nu-l prea lași să doarmă.
- Știu! Sunt foarte obosit și mai sforăi noaptea, îl enervez (râde). I-am cerut scuze, chiar îmi pare rău, dar n-am ce să fac.

- Dacă vă răfuiți până la final, cine învinge?
- Știe toată lumea cât de nebuni sunt portarii, dar vă spun că o are grea de tot cu mine și știe și el asta. (râde)

"Dacă intrăm în play-off, și vom intra!, ne vom bate la campionat. Țineți minte ce vă spun! Am câștigat Cupa Ligii cu Dinamo, vreau și titlul de campion. Chiar anul ăsta!" Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

"Accidentarea m-a scos, nu Penedo!"

Laurențiu Brănescu spune că este rândul său să fie numărul 1 în poarta lui Dinamo, după o perioadă lungă în care a pierdut contactul cu buturile în favoarea lui Jaime Penedo. "De multă vreme speram să prind o șansă. Eu am fost scos din poartă de o accidentare, nu de Penedo. M-am lovit, iar el a profitat, e normal. Acum am să profit și eu că a lipsit el, e șansa mea. Adevărul e că a intrat și n-a greșit mult la goluri, a avut evoluții bune și era greu de scos din poartă. Acum e rândul meu să profit", a spus portarul împrumutat de la Juventus Torino.

3 meciuri a jucat Brănescu pentru Dinamo în acest sezon, doar unul fiind în Liga 1

6 goluri și 5 assist-uri în 35 de meciuri a reușit Nistor pentru Dinamo, toate în sezonul trecut

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Ianuarie 2018, 15:10

mai bine si-ar da reciproc 2 palme poate se trezesc amandoi ca parca sunt morti pe teren.

capca1
capca1  •  19 Ianuarie 2018, 14:02

Ce treabă are câți bani a cheltuit Arsenal cu articolul ăsta ???!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează