LIGA 1    •   ACS POLI - DINAMO 0-0

Cornel Dinu a avut dreptate: ei au fost cei mai slabi dinamoviști » Cine s-a remarcat în ACS Poli - Dinamo

FOTO:  Octavian Cocoloș/ FC Dinamo

FOTO: Octavian Cocoloș/ FC Dinamo

Marti, 19 Decembrie 2017

ACS Poli și Dinamo au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din Liga 1 în acest an.Meciul a fost unul în care dinamoviștii au avut marile ocazii, prin Bokila și Rivaldinho, cei doi atacanți ratând din poziții excelente. Ambii au avut evoluții dezamăgitoare, fiind notați cu 4, cea mai mică notă din echipa alb-roșie. Cornel Dinu i-a criticat pe cei doi, spunând că sunt "cocostârci și străini de fotbal". (Detalii AICI)

Cei mai buni dinamoviști au fost Sergiu Hanca și Penedo, care au avut o evoluție sigură, primind nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Aceeași notă a primit-o și portarul lui Poli, Straton, și fundașul Străuș, aceștia fiind cei mai bun jucători ai gazdelor.

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, și tehnicianul lui Poli, Ionuț Popa, au fost notați cu 6. 

clipboard01

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

calinescu_  •  19 Decembrie 2017, 13:12

NOTELE LUI CALINESCU : PENEDO 6 ;--DUDEA 7 , MARICI 6 , KATZICAS 5 , OLIVA 5 ,-- NASCIMENTO 3 (CORBU 6); MAHLANGU 8; --- HANKA 6 ; RIVALDINIHO 4 (BOKILA 4:) SALOMAO 6 ;NEMEC 4 (MOLDOVEANU 7; )

mosvasile  •  19 Decembrie 2017, 12:30

Dar nu e nici o "surpriza",cu privire la notele date de voi,cei de la GSP!Sunt convins ca nici nu ati vazut meciul,voi fiind...fcsb-isti,iar notele v-au fost dictate de taticul vostru,MM!Se stie ca Rivaldinho si Nedelcearu trebuie sa primeasca note mici iar in general,Dinamo trebuie manjita cu ***!Acum de sarbatori,trebuie sa mergeti cu uratul!

Dan Ionescu  •  19 Decembrie 2017, 12:12

In Dinamo -timisoara s-au remarcat arbitrii care n-au vazut off-side clar la Bokila si Cojocaru caruia parca ii era frica ca Dinamo sa nu ia gol.Mi-e rusine sa vad echipa asta ,o echipa de top in trecut cum se zvarcoleste ca o echipa de pluton.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase