FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic ultimele evenimente de la Dinamo: "Ce mercato?! E bâlci"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 21:55

 Cornel Dinu a vorbit despre ultimele mutări efectuate de Dinamo pe piața transferurilor. 

"Nu cred că se poate spune că este un mercato. Este mai mult un bâlci al transferurilor, foarte multe zvonuri, puțini jucători de valoare și multe evaluări care nu au nimic comun cu realitate. Nu îmi pare rău de plecările lor. Problema este momentul în care au fost aduși. Nu aveau ce să caute la Dinamo. Acești jucători au promis, dar au rămas în stadiul de speranțe. Trebuie să aibă niște remușcări oamenii de acolo.

Nu cred că nu s-a cheltuit. S-au făcut eforturi, dar riscurile sunt foarte mari când iei doar jucători liber de contract. Aici este punctul vulnerabil", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Mai avea nevoie Dinamo de vreunul dintre cei 3 jucători dați afară?

Da, de Rivaldinho
Da, de Oliva
Da, de Bokila
Nu

Citește și: Măsuri dure la Dinamo: 3 jucători dați afară de la echipă! Conducerea a făcut anunțul oficial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  10 Ianuarie 2018, 09:30

Dinu asta nu are nici un Dumnezeu!El nu e nici dinamovist nici stelist!E genul ala de individ egocentrist,care ne face marea favoare de a trai in aceleasi timpuri cu noi,*** astia ! Considera ca nici nu face ceva rau,daca ii "ciripeste" lui Becali tot ce e la Dinamo si daca baga "observatii acide"!Adica intrigi!Specialitatea lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  10 Ianuarie 2018, 08:47

dinule baga mana an caraiman si fa cadou un jucator .Toti cu sfaturi care de fapt sant lucrurile cele mai usoare

poison
poison  •  10 Ianuarie 2018, 03:43

Mâine poimaine o să auzim că Dinamo se roaga de pustii de la vreo scoala să le împrumute o minge cateva ore, așa de rău au ajuns.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează