FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a dat cu Dinamo de pământ: „S-a greșit total selecția, Dinamo e într-o mare dandana”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 11:00

Fostul mare fotbalist, Cornel Dinu (70 de ani) a comentat prestația lui Dinamo din meciul cu Gaz Metan (1-2) și este total dezamăgit de cum decurg lucrurile la echipa lui Mircea Rednic.

„Mi-am dat două perechi de palme când am văzut meciul lui Dinamo cu Gaz Metan. Mandanda rimează cu dandana, Dinamo e într-o mare dandana. E greșită total selecția și acum, nu ai cum să ceri omogenitate, ca să nu mai spun de valoare. Papazoglou aleargă ca și Ghiță Mureșan la baschet. Titlul la anul? Îmi vine să râd”, a declarat Dinu la TV Digi Sport.

Dinamo a ratat pentru al doilea an la rând play-off-ul Ligii I. După înfrângerea cu Gazul, formația este pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu 19 de puncte.

Citește și:

EXCLUSIV Mircea Rednic îl dă afară de la Dinamo pe Jordan Mustoe, „fotbalistul fără defecte”, la exact două luni de când l-a adus!

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
duta.dd3
duta.dd3  •  18 Martie 2019, 20:25

dinu ??? mai traieste (inca) sau gesepeiu' viseaza?....

106018077065994
Monica Marin  •  18 Martie 2019, 13:57

Domnisorica si tatal ei au facut bani frumosi din transferuri la dinamo dar pentru buzunarul lor.Rednic e in stare sa mai aduca 20 de fotbalisti anonomi dar nu sa construiasca echipa la dinamo si pentru interesul lui si a fetei acestui ***.Negoita cand te trezesti ?Am jucat si eu fotbal la Carmen dar pe mine mercenarul de rednic nu ma poate pacalii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7manuel
7manuel  •  18 Martie 2019, 12:39

Mimamo e gata de reprogradare! Succes!!! :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close