FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, dezlănțuit: "Plânge iarba, mă, când calcă amărâtul ăsta, e ca un țăruș în teren!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 08:48

Cornel Dinu i-a criticat pe mijlocașul panamez Armando Cooper și pe fundașul stânga Sergiu Popovici pentru evoluțiile lor cu FCSB (1-1). 

"Cooper, când calcă, chinuie iarba. Plânge iarba, mă, când calcă amărâtul ăsta! Uite, săracul, ce mobilitate are! E țăruș în teren, săracul de el!

La un moment dat, la o întrerupere a jocului, Popovici are mingea în tușă, cu Rednic lângă el. Și Popovici încearcă să tragă mingea și nu poate. Se duce mingea mai încolo! Că băieții ăștia nu știu cu mingea", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

clipboard01
FOTO: TV Telekom Sport

Citește și: "Rednic e vulpe bătrână. E mai bun antrenor decât Dică, pardon decât Becali" » Cum a scos Dinamo egalul pe Arena Națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
calinescu_
calinescu_  •  13 Noiembrie 2018, 20:41

COOPER NU A FOST SI NU VA FI NICIODATA INCHIZATOR ....!!!! GOMELT E ZERO BARAT ....!!! POPOVICI E SUB GOMELT ....!!!! HANCA E LA FEL ...!!!! DIN PACATE NOU VENITII ZENKE SI TADE SUNT MAI SLABI CA TOTI CEILALTI ....!!!! DECI , N-AR TREBUII SA GANDIM NICI UN MOMENT LA PLAY OFF .....!!!!!

ottobraun
ottobraun  •  13 Noiembrie 2018, 16:54

ai fost un mediocru dinule , turnai la greu , si pe gat si la superiorii tai ..Dobrin nu a jucat in mexic datorita tie !!

zecs93
zecs93  •  13 Noiembrie 2018, 15:43
Postat de cpt.ahab pe 13 Noiembrie 2018, 12:59

Cooper, Gomelt, Popovici, Axente, Olteanu, Katsikas, Hanca, Moldoveanu- n-ar fi avut loc nici la echipele de liga a treia de pe vremuri. Mai mult, Cooper ăla pare că i s-a oprit dezvoltarea intelectuală pe la cinci ani.

Cooper sa fie bucuros ca are numele unui actor de la holloyoowd pe nume bradley cooper, atat, doar numele este de el !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează