FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

Cornel Dinu îl critică pe Dan Petrescu: "Nu e antrenor, mă așteptam la altceva" + Ironii către Sepsi

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 22:46

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a comentat partida dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiată 2-0 pentru "feroviari". "Procurorul" a criticat jocul echipei lui Dan Petrescu și a râs de nou-promovata Sepsi, pe care o consideră "săracă cu duhul".

"Concluzia mai șocantă decât jocul e că am văzut prima ninsoare la Cluj. În continuare, nu putem să așteptăm lucruri importante de la Sepsi. Din păcate, e săracă cu duhul, indiferent de încercările pe care le are. 

CFR și Dan Petrescu reconfirmă că nu știu să atace. Reușita pe care Dan Petrescu a avut-o la Urziceni a venit dintr-o ermetizare a defensivei și puține sclipiri ale ofensivei. Mă așteptam la mai mult de la el, era un om de fotbal cu înclinații de a crea spectacol. Din păcate, nu confirmă că e antrenor", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

VIDEO cu golurile partidei

Citește aici cronica meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
356623354529695
Constantin Marinescu  •  28 Noiembrie 2017, 14:23

Cine e cornel dinu? Ce mare jucător a fost?dacă nu era securitatea nu se auzea de el. Pentu un nimeni ca dinu o stea a fotbalului mondial N. Dobrin nu a jucat în Mexic. Aducețiva aminte ca antrenor ce performante a avut. Înfrângeri cu naționala. Retrogradări cu Cluju și cu Târgoviște. Așa ca taci cornel e taci taci taci ca ești 0 la fotbal.

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  28 Noiembrie 2017, 12:35

Ca antrenor, ca un jucator apartinand GENERATIEI de AUR, ca un jucator ce a venit din fotbalul englez m-as fi asteptat ca DAN PETRESCUsa fie un antrenor LORD, fara vociferari , fara scalabaieli, ... Este din aceeasi familie cu MM......Fara comentarii...

10153324563120690
Stoica Relu  •  28 Noiembrie 2017, 11:51

Scuze pentru si dupa virgula..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează