FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 2-3

Cornel Dinu likes this: stranierii lui Dinamo, în frunte cu Katsikas, au luat note rușinoase cu Chiajna!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 08:58

Dinamo a pierdut suprinzător meciul contra Concordiei Chiajna, 2-3, după o evoluție extrem de slabă a jucătorilor lui Vasile Miriuță.

Echipa alb-roșie a condus cu 1-0 și 2-1, dar ilfovenii au revenit de fiecare dată, profitând de faptul că fundașii dinamoviști au avut o evoluție dezamăgitoare și au gafat mult.

Ionuț Nedelcearu și Katsikas au fost cei mai slabi de pe teren, fiecare primind nota 3 din partea Gazetei Sporturilor. Romera, Penedo și Nemec au jucat și ei slab, fiind notați cu 4. Cei mai buni dinamoviști au fost marcatorii golurilor, Anton și Rivaldinho, care au primit 7.

Citește aici declarațiile dure făcute de Dinu despre străinii lui Dinamo, în frunte cu Katsikas

Paul Batin a fost omul meciului. Atacantul Chiajnei a marcat două goluri și a fost notat cu 9. Vasile Miriuță a primit 4, în timp ce Ion Moldovan a fost notat cu 8.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  28 Septembrie 2017, 13:59

dinam0 a dat totul in meciul cu Steaua asa ca, nu ma mir ca i-au batut in groapa *** din chiajna !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  28 Septembrie 2017, 12:08

Contra si cu Mutu au distrus echipa Dinamo,in loc sa promoveze jucatori din pepiniera lui Dinamo(Florentin Petre,Popescu.Olteanu,Neicutescu,etc),ei au adus jucatori expirati si cu salarii foarte mari(Albin,Bokila.Katsikas,Nascimento etc).De ce afugit Contra la nationala,trebuia sa ramina la Dinamo,si sa traga ponoasele dupa prostiile pe care le-a facut.O sa ramina in istoria lui Dinamo,ca fiind distrugatorii echipei,fiindca echipa asta nu se stie daca scapa de retrogradare.

954215071297337
Rosca Stelus  •  28 Septembrie 2017, 11:12

Adica , Popescu nu era bun, trebuia adus Katsikas ?? Se vad rezultatele ,,briliantului", nu ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close