FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

DARIUS OLARU LA FCSB // Cornel Dinu și Basarab Panduru critică transferul lui Darius Olaru: „Era un film cu un multimilionar brazilian care a luat o balerină, un cântăreţ şi un fotbalist. Așa e la FCSB”

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 10:21

FCSB l-a transferat pe mijlocașul Darius Olaru, 21 de ani, de la Gaz Metan Mediaș, pentru 700.000 de euro.

Cornel Dinu și Basarab Panduru au comentat transferul făcut de FCSB și au spus că nu înțeleg de ce echipa roș-albastră l-a adus pe mijlocaș.

„Nu ştiu unde joacă. Şi de ce l-au luat? În primul rând, pentru că pare luat doar ca să fie luat. Unde îl bagi? În locul lui Man? Îl bagi în locul lui Coman?”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

„Era un film în tinereţea noastră, cu un multimilionar brazilian care achiziţiona ce credea el de cuviinţă. Şi a achiziţionat o balerină, un cântăreţ şi un fotbalist, care era un fel de Pele. Cam la fel şi la FCSB”, a spus și Cornel Dinu pentru sursa citată.

UNDE POATE JUCA DARIUS OLARU

Titular în 22 de meciuri în acest sezon pentru medieșeni, Darius Olaru ar urma să lupte pentru un post de titular cu Florin Tănase, „decarul” vicecampioanei. 

La Gaz Metan, în acest sezon al Ligii 1, a jucat 31 de partide, 29 ca titular, ca mijlocaș dreapta, unde la FCSB joacă Man. 

Principalele calități ale mijlocașului pregătit în acest final de Edi Iordănescu, antrenorul la care Gigi Becal tânjește, sunt disponibilitatea ridicată la efort și tehnica de lovire a mingii.

Grăitor în acest sens este golul marcat în minutul 90 al amicalului România U21 - Belgia U21 3-3.

vezi și:

VIDEO 5 lucruri pe care fanii roș-albaștri trebuie să le știe despre noua achiziție » Unde va juca + nu se mai aștepta să se facă transferul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
alexzece
alexzece  •  21 Mai 2019, 18:21
Postat de orlick pe 21 Mai 2019, 17:25

Tănase e printre cei mai buni jucători de la Steaua. Aleargă, driblează, pasează, înscrie și pierde foarte puține mingii (nu știu la ce meciuri te uiți tu).

Unii din voi ar trebui sa va reorientati catte pescuit, sincer...

orlick
orlick  •  21 Mai 2019, 17:34

Specialiști frustrați. Toate marile echipe cumpără jucatori promițători, chiar daca nu intenționează să-i folosească imediat, de multe ori împrumutandu-i la echipe mai mici, pentru a avea jocuri in picioare. Deocamdată ciobanul își permite să facă lucrul asta in Romania. Care e problema?

orlick
orlick  •  21 Mai 2019, 17:25
Postat de Romeo Daniel pe 21 Mai 2019, 12:33

Fcsb trebuie să scape in primi rand de Tanase....asta este jucătorul cu cele mai multe mingii pierdute...frapează jocul pentru ca face prea multe atingerii. Dac a trec la sistemul 4-4-2 cum se cere la o echipă cu pretentii Olaru poate juca mijlocas dreapta si Man va fi folosit in sfarsit pe poziția lui...cea de al doilea varf...in spatele lui Gnohere.....dar nici o sansa cu Gigi antrenor.

Tănase e printre cei mai buni jucători de la Steaua. Aleargă, driblează, pasează, înscrie și pierde foarte puține mingii (nu știu la ce meciuri te uiți tu).

Vezi toate comentariile (20)
Comentează