FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu suspectează de blat un meci din ultima etapă: "Se poartă discuţii de maniera «Băi, finule, ascultă-l pe naşul, că el ştie! Îi dăm nişte pământ acolo şi luăm şi noi doi jucători»"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 20:26

Cornel Dinu a vorbit despre meciul FC Voluntari - Chiajna, 4-0, jucat vineri, și a declarat că i s-a părut unul suspect de blat.

"Este un joc cu cântec. Altfel nu se explică cum poți să ai o asemenea prezenţă în teren cum a avut Chiajna.

De la venirea lui Dorinel Munteanu, Chiajna a obţinut două rezultate deosebite în deplasare. A bătut pe Botoşani cu 2-0 şi pe FCSB cu 1-0, a făcut un joc nul acasă cu Călăraşiul şi acum pierde cu 4-0.

Aici este cu totul altceva. Din cinci situaţii, cei de la Voluntari au marcat patru goluri. Am senzaţia că la nivelul Ilfovului, cu primarii ăştia de sectoare extinse, se poartă nişte discuţii de maniera «Băi, finule, ascultă-l pe naşul, că el ştie! Naşul e de cinci ani în fotbal». «Da, bă finule, dar şi eu sunt de patru ani. Mă pricep şi eu». «Păi, vorbeşte şi cu ăla, că îi dăm nişte pământ acolo şi luăm şi noi doi jucători. Mai luăm ce om mai lua din fotbal». Şi s-a ajuns la cârcoteala asta nenorocită.

Nu îmi vine să cred decât că cei de la Chiajna au făcut doar simplu act de prezenţă, având în vedere cum îl ştiu pe Dorinel. Nu se poate ca echipa să scadă așa repede, decât dacă are nişte datorii de plătit! Bine, dacă nu cumva jucătorii au un şoc din acesta nefast. Au fost obişnuiţi cu povestitorul de Badea şi cu ce au mai avut pe acolo, cu aşa-zişi antrenori", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 4-0
AU MARCAT:
I. ARMAȘ '22, GADZE '33, CĂPĂȚÂNĂ 46, KABASELE  '89

Pentru FC Voluntari, meciul contra Chiajnei a reprezentat prima victorie din acest sezon. Echipa lui Dinu Todoran este pe locul 14, cu 8 puncte, iar Chiajna este pe 10, cu 14 puncte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  24 Octombrie 2018, 10:00

Curat murdar, coane Dinule !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  24 Octombrie 2018, 07:51
Postat de corectu pe 24 Octombrie 2018, 07:35

BLAT!

Nu il iubesc pe Cornel Dinu caci nu uit ce nemernicii si hotii facea Dinamo pe vremea cand acesta juca acolo dar trebuie sa recunosc ca foarte multe din interventiile sale actuale sunt incarcate de logica pura. De ar fi fost la fel si pe vremea aceea!...

corectu
corectu  •  24 Octombrie 2018, 07:35

BLAT!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează