FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, mesaj de ultim moment pentru antrenorii echipelor din play-off: "Vreau să vă spun asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 21:50

După ce a avut o reacție necontrolată la finalul partidei de la Severin cu CSU Craiova, când i-a jignit pe jucătorii olteni, Cosmin Contra și-a cerut astăzi scuze pentru ieșirea sa de sâmbata trecută.

"Vreau să-mi cer scuze pentru ieșirea pe care am avut-o atunci pe culoar. Le cer scuze celor de la Craiova, dar și celor de la FCSB.

Ieșirea mea a fost într-un moment delicat după meci, n-am vrut să mă gândesc la lucruri necurate. Dacă cineva s-a simțit ofensat de declarația mea, atunci îmi cer scuze.

Le cer scuze lui Mulțescu, Reghecampf, Șumudică, Miriuță...Trebuie să-mi controlez ieșirile, n-am găsit atunci cuvântul adecvat.

Am vrut să spun că cei de la Craiova n-au avut intensitatea la celelalte meciuri așa cum au avut-o la meciul cu noi", a spus Cosmin Contra, la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
thereem
thereem  •  27 Aprilie 2017, 12:05
Postat de red_panzer pe 27 Aprilie 2017, 09:15

Sa i se taie capul !!! :)))

in piata publica :)

red_panzer
red_panzer  •  27 Aprilie 2017, 09:15
Postat de corectu pe 27 Aprilie 2017, 07:52

Aduceti-va aminte de acel meci in care l-a jignit pe Grigoras in timpul meciului.Era antrenor la Petrolul.E recidivist.

Sa i se taie capul !!! :)))

vasy86le
vasy86le  •  27 Aprilie 2017, 09:07
Postat de Alexandru Chis pe 26 Aprilie 2017, 23:50

Cat de josnic poti sa fi, ca sa declari: "Dacă cineva s-a simțit ofensat de declarația mea, atunci îmi cer scuze"? Cum adica "daca cineva"...? Chiar crezi ca nu ai ofensat pe nimeni? Dar marea masa de suporteri ai FCSB? Ei nu au fost ofensati? Dar conducerea Craiovei nu a fost ofensata? Modul in care ai inteles - in sfirsit! - sa iesi, dupa mai bine de trei zile si sa-ti ceri o "pojghita de scuze", mai mult mimate, denota marea ta aroganta si modul tau revansard in care intelegi acest sport. In Spania aveai curaj sa spui astfel de jigniri grosolane fara nici o acoperire? Eu, sa fiu in locul celor din conducereile celor doua cluburi agresate verbal de tine - recte CSU Craiova si FCSB - te-as actiona in instanta si ti-as cere daune morale de citeva milioane de euro, ca sa te inveti minte! Comportamentul tau a fost al unui golan de pe maidan, nu de antrenor in Liga 1. Rusinos!

Ehh, lasa ca si noi ne simtit ofensati cand vedem cum unele echipe *** probabil unele capre spera sa ajunga la fcsb, sa devina *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează