FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Cosmin Olăroiu intervine în conflictul dintre FCSB și Steaua: „Am mai spus-o de 100 de ori”

Gigi Becali (dreapta), finanțatorul FCSB, alături de Cosmin Olăroiu
Gigi Becali (dreapta), finanțatorul FCSB, alături de Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 18:03 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 18:48

Cosmin Olăroiu (51 de ani) s-a implicat în conflictul legat de identitate dintre FCSB și CSA Steaua.

Olăroiu s-a declarat dezamăgit de existența unor astfel de conflicte în fotbalul românesc și spune că Steaua este echipa alături de care s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA în 2006.

Azi a avut loc un nou termen în procesul FCSB - CSA Steaua pentru palmares! Ce au făcut judecătorii după intervenția fanilor FCSB

Cosmin Olăroiu: „Eram la Steaua!”

„Discutăm un subiect... Se discută de șapte ani același lucru! Am mai spus-o de 100 de ori, la ce echipă eram eu atunci, când au fost «Eurofantasticii»? (n.red. - moderatorul emisiunii spune Steaua). Păi, vezi! Dacă eram la Steaua, eram la Steaua.

Astea sunt lucruri din care nimeni nu câștigă nimic. Fotbalul românesc nu câștigă! Am mai spus-o, sportul românesc nu este ajutat. Nu există interes pentru el”, a declarat Olăroiu, potrivit digisport.ro.

În 2002, Olăroiu a antrenat Steaua București timp de 3 luni și jumătate. A revenit la gruparea roș-albastră 3 ani mai târziu, atunci când aceasta era finanțată de Gigi Becali, și a dus-o în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006. În același mandat, a cucerit două trofee: un campionat și o Supercupă.

Olăroiu a mai condus FCSB în 2011, neoficial, pentru 5 meciuri, suficient cât să ajute echipa să câștige Cupa României.

În prezent, antrenorul român o conduce pe Jiangsu Suning, echipă din China, alături de care tocmai a câștigat titlul de campion, primul din istoria echipei asiatice!

VIDEO. Bogdan Mitrea, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Acolo nu era un grup, ci mai multe grupuri"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, decizie de ultim moment în privința lui Man și Coman! Repetă scenariul din cazul Chipciu

L-a convins pe Gigi Becali după meciul la naționala României! A semnat deja contractul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
180761176859242
Traian Pavelescu  •  16 Noiembrie 2020, 19:59

Evident ca marele antrenor Olăroiu spune adevarul, unicul, singurul: Steaua este semifinalista Cupei UEFA 2006, deci echipa din liga a I-a, in niciun caz improvizatia amatoare cazona apărută in 2017 in curtea unității militare sovietoide înființata de armata roșie in 1947! Deci in onoarea înaintașilor bolșevici, CSA a inventat in 2017, la 70 de ani de la apariția Cazarmii, oribilitatea, parodia, sa fotbalistică! Nu mai exista alta țara in UE, in afara de România, in care sa mai existe ororile sportive militarizate create la ordinul URSS: CSA și CS Dinamo! socant, halucinant, e ca mai exista inca suporteri rătăciți in tranziție care susțin aceste aberații!

stelbz
stelbz  •  16 Noiembrie 2020, 19:03

Olaroiu spune ...."că Steaua este echipa alături de care s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA în 2006". Ori, ce vedem acum ? Ca aceasta mica echipa(CSA), care nu exista atunci, este INFIINTATA in 2017 prin CUMPARAREA echipei AS Regal Sport Club Ferdinand I...( echipa fara niciun palmares in Liga I !!!!!). FCSB fiind echipa CONTINUATOARE numai in LIGA I este logic si DETINATOARE A PALMARESULUI ! Adica Steaua Bucuresti ! Toti adevaratii stelisti stiu ca asta....este REALITATEA !

1663755793951448
Costi Costinel  •  16 Noiembrie 2020, 19:40
Postat de persanu pe 16 Noiembrie 2020, 19:26

Paunescu si Becali au avut echipa pe o perioada determinata conform cotractului de concesiune. Existau si niste clauze. Deci Steaua in liga 1 nu mai exista fie ca gandesti tu asa cum esti sau nu :)) Intelegi ce zic , adica esti destept asimptomatic.

da tata .. nu ne lamuresti si pe noi ..cum e cu ''perioada aia determinata''??!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează