FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Costel Enache e ca și plecat de la Astra Giurgiu » Dan Alexa, favorit să îl înlocuiască

Costel Enache
Costel Enache

Articol de , - Publicat marti, 11 iunie 2019 23:52

Costel Enache (46 de ani) e la un pas de despărțirea de Astra Giurgiu. Dan Alexa ar putea fi alesul lui Ioan Niculae.

Plecarea lui Costel Enache de pe banca giurgiuvenilor era o chestiune iminentă. Conflictele repetate cu patronul Ioan Niculae și ratarea participării în competițiile europene au dus astăzi la finalul relației dintre cei doi. 

Rezilierea nu a fost încă parafată, dar sursele GSP.ro informează că de mâine un nou antrenor va prelua frâiele formației. Cele mai mari șanse le are Dan Alexa, omul care conduce în acest moment Dunărea Călărași.

Alexa a mai fost dorit de Ioan Niculae, dar antrenorul a refuzat din cauza contractului pe care îl avea cu formația călărășeană. Odată cu retrogradarea în Liga 2, misiunea de a-l aduce la o formație care luptă pentru play-off a devenit mult mai ușoară.

A ratat obiectivul

Enache a fost numit pe banca Astrei în noiembrie 2018. În ciuda numeroaselor episoade în care a fost la un pas de plecare, a rezistat 23 de meciuri. A dus formația până în final Cupei României, pierdută în prelungiri cu Viitorul, 1-2 (1-1 în timpul regulamentar). În campionat a terminat pe locul cinci.

Vezi și:

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO A fost reținut ultrasul clujean care l-a lăsat inconștient pe jandarm la baraj: „Cercetat pentru tentativă de omor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
andy_2008
andy_2008  •  12 Iunie 2019, 08:26

Mare antrenor Alexa,o sa o duca si pe Astra unde a dus o pe Dunarea!!!!

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Iunie 2019, 08:21

Lui Alexa asta i-a murit frizerul? Parcă a coborât din junglă, arată exact ca o ***. Oare nu se uită în oglindă dimineața???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  12 Iunie 2019, 07:44

Dle. Nicolae , te-ai trezit cam târziu , “ Marele” antrenor Alexa a semnat deja cu echipa de *** a *** *** *** !!! Crede-ți ca acest individ seamănă cu un om ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează