FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Costel Gâlcă dorit în Liga 1 » FC Botoșani speră să-l aducă din Danemarca pe antrenorul care a adus ultimul titlu la FCSB

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2019 13:16

Poli Iași și FC Botoșani se întâlnesc astăzi în „Copou”, ultimul bal atât pentru Flavius Stoican, cât și pentru Liviu Ciobotariu.

Ultimul va pleca săptămâna viitoare să negocieze preluarea naționalei Libanului, a primit asigurări de acolo că toate detaliile sunt, în principiu, rezolvate. Conform înțelegerii dintre Ciobi și finanțatorul Valeriu Iftime, tehnicianul poate pleca liber în străinătate în cazul unei oferte. 

Șeful moldovenilor a mărturisit ieri pentru Gazeta Sporturilor: „Nu m-a luat prin surprindere, din iarnă mi-a zis că s-ar putea să apară ceva. Liviu pleacă să-și negocieze situația acolo, dar, poate nu se face transferul și se întoarce, de aceea n-am discutat cu niciun posibil înlocuitor, fiindcă aștept răspunsul lui. Mă voi consulta cu Liviu, chiar dacă va deveni selecționer al Libanului, el rămâne consilierul meu. Pentru început, postul de interimar va fi ocupat de Marius Croitoru, care e de mulți ani aici. Are licența A. Nu este exclusă nici varianta ca el să rămână, dar atunci va trebui să găsim un antrenor cu licența Pro, care să fie și metodist. Vom rezolva totul săptămâna viitoare”.

Au apărut deja nume de antrenori ce-ar putea intra în calcule: Costel Gâlcă, Costel Enache, Mihai Teja sau Flavius Stoican. Iftime a fost sincer: „Recunosc, am o mare afinitate vizavi de Gâlcă. Dar stați un pic că nu se știe clar cu Liviu! Apoi, Costel e-n Danemarca, nu știu dacă vrea să plece de acolo. Aș vrea enorm un antrenor cum e Gâlcă, pe el, o să mă consult și cu Ciobi când va fi clar. Sau poate rămâne Marius Croitoru, vedem, momentan să câștigăm și ultima etapă de la Iași. Chiar n-am vorbit cu niciun alt antrenor”.

„Momentan, am niște discuții în străinătate, să vedem ce va fi, mă concentrez doar la meciul din ultima etapă. Orice-ar fi, voi rămâne în contact cu FC Botoșani, drept consilier al domnului Iftime”
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani

Citește și:

Adio, FC Botoșani! Liviu Ciobotariu și-a dat acordul pentru preluarea naționalei Libanului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nelu_faget
nelu_faget  •  31 Mai 2019, 13:54

Gigi a adus ultimul titlu la FCSB, Gâlmă era doar figurant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează