FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ce le-a cerut public Cristi Costin colegilor de la Dinamo: „Este o situație delicată”

Ce le-a cerut public Cristi Costin colegilor de la Dinamo +18   FOTO
Ce le-a cerut public Cristi Costin colegilor de la Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 22:25 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 23:53

Cristi Costin, 25 de ani, a tras concluziile cantonamentului lui Dinamo din Antalya, cu o săptămână înaintea startului oficial din 2024, cu Petrolul Ploiești pe stadionul ”Ilie Oană”

Dinamo a eșuat lamentabil în ultimul amical din stagiul din Antalya. A condus cu 1-0 și 2-1, goluri Goncalo (penalty) și Abdallah, a intrat în avantaj la pauză, apoi a fost pulverizată, patru goluri în zece minute. S-a încheiat Dinamo - Charleroi, 2-6, la capătul unei partide structurate sub forma a două reprize a câte 60 de minute.

Prima reacție a lui Darko Velkovski după debutul la Dinamo: „Momentan sunt undeva la 60-70%”
DINAMO
Prima reacție a lui Darko Velkovski după debutul la Dinamo: „Momentan sunt undeva la 60-70%”

Dinamo e la 7 puncte de primul loc de "baraj" și la 8 puncte de salvarea directă

Echipa se întoarce mâine dimineață la București. Apoi se va antrena la Săftica, urmând ca sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, să joace în deplasare la Ploiești, cu Petrolul. Jucătorii își păstrează în continuare optimismul în perspectiva a ceea ce va urma în campionat.

Dinamo este de multe luni înțepenită pe penultimul loc în clasament, la 7 puncte de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iași, la 8 puncte de primul loc ce asigură salvarea directă, ocupat de UTA.

Fundașul lateral al roș-albilor, Cristi Costin, 25 de ani, a tras, totuși, o concluzie realistă. Indiferent de pregătire, de rezultatele din amicale, de ceea ce spun unii sau alții din echipă: totul se va rezuma la ceea ce Dinamo va arăta pe teren de sâmbăta viitoare.

23de meciuri, un gol și un assist a adunat Costin pentru Dinamo

Cristi Costin anunță un progres față de 2023: "Pe teren trebuie să arătăm dacă avem sau nu încredere"

"Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar și frumoasă, cea de acumulare. Suntem într-un progres față de cum am terminat anul. Așteptăm victoriile, ceea ce este este nevoie. Trebuie să începem tare din primul meci, adică să luăm cele 3 puncte la Petrolul. Este o situație delicată. Va trebui să începem foarte tare.

Nu e treaba mea să trag concluzii, ci Mister. Eu pot să spun că fiecare s-a antrenat la 100% și chiar a fost bine, a fost un cantonament reușit. Sperăm ca cei care au mici probleme să-și revină.

Perioadă de cantonament, de acumulări, de amical, nu știu dacă este ceva foarte realist. Ne-a lipsit golul în campionat. Sper s-o facem în meciurile care vin.

Trebuie să arătăm pe teren dacă avem sau nu încredere. Contează ce o să arătăm și ce o să demonstrăm cu primul meci. Eu pot să spun că am încredere, dar ceilalți să n-o aibă, contează ceea ce arătăm pe teren", a declarat fundașul dreapta la finalul cantonamentului din Antalya.

Impactul lui Zeljko Kopic asupra echipei

Dinamo a jucat mai aproape de ceea ce își doresc suporterii în momente din meciul cu Genclerbirligi (1-1) și în prima repriză a partidei cu Charleroi (2-6). Dar rezultatul din partida cu belgienii, locul 12 în prima divizie internă, a aruncat la coș ceea ce s-a făcut pozitiv.

Zeljko Kopic este atu-ul "câinilor" în partea a doua a sezonului, dacă și conducerea îi va mai aduce câteva transferuri și dacă nu se vor isca scurt-circuite interne!

"Fiecare antrenor are filosofia lui, ideile lui, s-au implementat anumite lucruri. Când se schimbă antrenorul, se schimbă și suflul echipei, și implicarea în antrenament. Cred că fiecare a dat mai mult de când a venit Mister.

Acum, spunem lucruri frumoase, va trebui să demonstrăm", a mai spus Cristi Costin.

+14 FOTO

Citește și alte știri:

exclusiv Încă o plecare oficială de la Dinamo: „Mulțumesc! M-am simțit «câine» în ultimul an și jumătate”. Înlocuitorul lui ar putea semna sâmbătă

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Lecția lui Bernd Storck pentru elevii săi: le-a cerut să rateze penalty-ul! Prima reacție a lui Laszlo Dioszegi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează